Ikea retira a Espanya sis tipus de xocolata perillosos per a al·lèrgics

Ho ha comunicat aquest dijous

Ikea Foto: Ikea

Ikea ha retirat del mercat espanyol diverses referències dels seus productes de xocolata per no ser adequats per a les persones al·lèrgiques o sensibles a l'avellana i ametlla, segons ha informat la companyia sueca en un comunicat. La multinacional ha subratllat que la 'seguretat i la qualitat' són les seves principals prioritats, de manera que la recollida d'aquests productes afecta totes les dates de caducitat de tots els xocolates afectats.

La presència d'avellanes i ametlles ha estat reiteradament detectada, el que subratlla que aquests productes de xocolata no són adequats per al consum per persones al·lèrgiques o sensibles a aquests al·lèrgens. En concret, la informació del producte no està declarant aquesta presència amb suficient claredat, ja que en les etiquetes dels productes es pot llegir 'pot contenir', de manera que la informació en l'etiqueta del producte podria conduir a malentesos.

Ikea recorda que aquests productes són segurs per a qualsevol persona que no sigui al·lèrgica o sensible a les avellanes o les ametlles, i que no s'ha conegut incident relacionat amb els sis productes que corresponen a aquesta ampliació.


Comentaris

envia el comentari