Iker Casillas

Iker Casillas, enxampat amb la seva nova il·lusió: Sara Carbonero ja la coneixia

Iker Casillas no ha pogut amagar el secret

Iker Casillas, tot i haver-se retirat del futbol professional fa uns quants anys, no ha deixat d'acaparar portades en cap moment. Sigui per la seva ruptura amb Sara Carbonero, la seva participació en la Kings League o per ser enxampat fa poc amb una dona inesperada.

I és que Iker podria haver tornat a trobar l'amor. En els últims dies, se l'ha vist a Roma amb la periodista esportiva Ana Quiles. Aquesta informació ha arribat fins a 'Socialité', que s'ha encarregat de difondre-la.

Com va passar en el passat amb Sara Carbonero, Iker Casillas es pot haver enamorat una altra vegada d'una periodista esportiva. I és que la seva història particular va començar fa un temps.

Foto d'Iker Casillas seriós.
Iker Casillas ha estat enxampat per un testimoni a Roma amb Ana Quiles. | GTRES
 

Iker Casillas i la seva cita secreta

Iker Casillas ha volgut mantenir en tot moment el seu afer en secret, però no ha pogut ser així. I és que un testimoni ha enxampat l'exporter del Reial Madrid acompanyat d'algú inesperat. Ana Quiles, que ja havia compartit amb ell algun moment.

Segons la informació que ha arribat a Telecinco, l'ex de Sara Carbonero i la periodista esportiva haurien estat unes dues hores asseguts a la terrassa d'un restaurant molt proper a la Fontana di Trevi de Roma.

El testimoni ha assegurat que Iker Casillas estava «molt relaxat i amb les cames damunt la cadira» i que tant ell com ella estaven molt a gust. «Molt a prop» i «parlant del dia a dia», va confessar.

La història entre Iker Casillas i Ana Quiles

I és que aquesta no és la primera ocasió en què Ana Quiles i Iker Casillas coincideixen. Ja se'ls va veure junts durant el Mundial de Qatar, en què tots dos van tenir molta feina per fer. Tot i això, també van compartir moments d'oci junts.

La seva bona relació ja es va poder veure a l'entrevista que ella va fer a l'exfutbolista durant el campionat. Se'ls va poder veure a tots dos feliços i gaudint de la companyia de l'altre.

De tota manera, el Mundial no va ser l'inici de la història particular entre Iker Casillas i Quiles. Sembla que l'ex de Sara Carbonero li va donar un 'M'agrada' a les xarxes socials durant el mes de setembre.

Des de llavors, sabem que Ana Quiles té 30 anys, és d'Elx, però viu a Itàlia. Allà, exerceix com a periodista esportiva a diversos canals nacionals i internacionals.

Però això no és tot. Un mes després, a l'octubre, Iker Casillas va viatjar a Itàlia i tot apunta que van tenir una trobada romàntica. El madrileny va pujar a les xarxes socials una foto als peus del Colosseu. «M'agrada Roma! M'agrada Itàlia!».

Imatge d'Iker Casillas amb la samarreta de la Selecció.
La història entre Iker Casillas i Ana Quiles va començar fa uns mesos, amb un 'M'agrada' a les xarxes socials. | INSTAGRAM @IKERCASILLAS
 

Un cap de setmana abans al seu viatge, Ana Quiles es va desplaçar fins a la capital espanyola i va compartir una imatge des de la Gran Via. Així que pot ser que ja s'hagin vist en diverses ocasions.

De moment, no se saben més detalls sobre el suposat afer d'Iker Casillas amb la periodista esportiva. Això sí, de moment, sembla que tots dos volen mantenir-lo en secret.

Iker Casillas, centrat a la Kings League

Iker continua molt centrat en el fet que el seu equip aconsegueixi guanyar el campionat creat per Gerard Piqué fa uns quants mesos. Al principi,1K, club que ell mateix presideix, arrencava líder i invicte, però les coses s'han torçat últimament.

Han patit dues derrotes seguides en les dues últimes jornades i ara es veuen obligats a refer-se per no enfonsar-se. Estan en una posició còmoda i encara confien a guanyar el títol.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp