Primer pla d'Iker Casillas

Iker Casillas esclata contra la premsa i diversos famosos surten en la seva defensa

Iker Casillas està fart de ser objectiu de la premsa rosa

Iker Casillas sempre ha estat objecte de les mirades de la premsa. No obstant això, aquest interès per la seva figura s'ha incrementat des que es va separar de Sara Carbonero.

Ara se sent més 'perseguit' pels mitjans i n'està absolutament fart. Per aquest motiu, no ha dubtat a mostrar aquest descontentament de manera pública. Ho ha fet ara, després que a l'agost se les tingués amb una reportera, ensenyant com és el seu dia a dia en aquest sentit.

Ha compartit el 'calvari' que pateix amb aquesta 'persecució', i arran d'això ha rebut suport de molts famosos.

Iker Casillas mostra l'assetjament diari que pateix per la premsa

Fa uns dies es van publicar unes fotos de la seva ex amb el seu nou amor, Kiki Morente, i els mitjans van voler saber què en pensa Iker. Per aquest motiu, una reportera i un càmera es van presentar al col·legi on estudien els seus fills.

Després que el futbolista deixés els nens al centre, els professionals de la comunicació li van preguntar pel present sentimental de Sara. I ell el que va fer va ser gravar-los amb el mòbil i compartir el vídeo a Instagram.

En aquestes imatges, se senten les preguntes que li fan sobre la seva exdona. Ell, mentre les escolta, diu: «Això és el que em passa cada dia».

De la mateixa manera, es veu com segueixen parlant-li mentre ell puja al cotxe i es posa el cinturó de seguretat. En aquest moment, abaixa la finestreta i exposa: «I així cada dia a la porta de l'escola».

«Si després diem que no estem atabalats per ser aquí, imagineu-vos el que és que cada dia arribeu a l'escola i us els trobeu. Aquest és el problema, que no es respecta ni el col·legi. Només perquè la gent ho vegi».

Aquestes paraules sembla que molesten la reportera, que abaixa el micròfon i deixa de fer preguntes. Això sí, el càmera segueix gravant Casillas.

Iker Casillas rep el suport de molts famosos

Res més publicar el vídeo, l'exporter va generar una gran revolució a les xarxes socials. I és que són moltes les persones anònimes que li han deixat clar que comprenen que estigui fart.

Però també ho han fet moltes cares conegudes del nostre país, com ara el presentador i locutor Óscar Martínez, que li ha escrit: «Actua com ets: educat, amable i proper».

«És lamentable que no es respectin les zones on hi ha nens, però no els donis importància. Has d'estar per sobre d'això».

L'actriu Paula Echevarría també va ser molt perseguida per la premsa quan es va separar de David Bustamante i entén molt bé Iker. Per això, li ha dit: «Amic, està clar que això es podria aturar, però, per alguna raó, a qui ho podria fer no li interessa. Potser perquè té un acord del tipus "mentre no em molestin a mi"».

«Em temo que tenim la batalla perduda. Ànims».

La també actriu Elia Galera, que també va patir la persecució dels mitjans després de separar-se, s'ha mostrat molt enfadada. Concretament, ha manifestat: «És una merda! No hi ha altres llocs on preguntar?».

«És una agressió a la intimitat, ja no a la teva (a la qual tens tot el teu dret, és clar), sinó a la dels teus fills i altres nens de l'escola. No entenen que són menors que encara no han decidit quina vida volen construir al marge de la dels seus pares?».

A això ha afegit: «No en tenen prou amb les hores d'espai televisiu contaminant-nos amb la vida dels altres? Ho sento, alguna cosa s'ha de poder fer. Tot el meu suport».

Paraules, totes aquestes, a les quals s'han sumat altres famosos, com Rosario Mohedano, Poty, Candela Peña, Raquel del Rosario o Patrick Kluivert.