Iker Casillas explica el resultat de la seva darrera revisió mèdica

El famós porter també va voler aclarir els rumors sobre la seva retirada del món del futbol en actiu
Iker Casillas a l'hospital
Iker Casillas segueix amb regularitat les seves revisions mèdiques | Instagram

Iker Casillas segueix la seva recuperació després que, fa un mes i mig, patís un infart de miocardi mentre entrenava amb el seu equip a Porto. Des que es va retirar temporalment per a recuperar-se com és degut, han estat moltes les especulacions sobre el seu futur professionals.

 

De fet, alguns mitjans de comunicació van arribar a confirmar la seva retirada de l'esport en actiu, per a ocupar un càrrec en la directiva de l'equip portuguès. Davant aquests rumors, Casillas no va dubtar en enviar un missatge a través del seu perfil a Twitter i aclarir, així, totes aquestes informacions, tal com explica 'La Coctelera'.

 

 

El missatge d'aclariment de Casillas

En aquest sentit, el famós porter va escriure: «Bones a tots: Retirar-me, hi haurà un dia que m'hauré de retirar. Deixeu-me anunciar aquesta notícia quan arribi aquest moment. Per ara, tranquil·litat». Tanmateix, va aprofitar per a explicar novetats sobre el seu estat de salut tot dient que: «Ahir vaig tenir revisió amb el Dr. Filipe Macedo. Tot molt bé. Això sí que és una gran notícia que volia compartir amb tots!».

 

 

D'altra banda, aquest dilluns 17 de juny, l'exjugador madridista es va sotmetre a una nova revisió mèdica i també va voler compartir-ho, en aquest cas, al seu perfil d'Instagram i amb aquesta paraula clau: «Recuperació».

 

El tractament de Sara Carbonero

I, precisament recuperació, és el que necessita també la seva dona Sara Carbonero després que li diagnostiquessin càncer d'ovaris. La periodista es va sotmetre fa unes setmanes a una intervenció quirúrgica i, ara, ha començat un tractament que durarà uns mesos. Per aquest motiu, la família ha decidit traslladar-se al seu pis de Madrid, per tal d'estar a prop de les seves famílies i seguir els tractaments necessaris en respectius casos.

 

També et poden interessar...

  • Iker Casillas i els seus pares es reconcilien després d'anys de distanciament
  • La milionària situació econòmica d'Iker Casillas i Sara Carbonero


Comentaris

envia el comentari