Iker Casillas

Iker Casillas: les seves fotos prohibides veuen la llum i es confirma el secret a veus

Les polèmiques fotos d'Iker Casillas han sigut revelades

Iker Casillas sempre intenta passar el més desapercebut possible davant les càmeres. I és que a l'exfutbolista no li agrada gens acaparar l'atenció de la premsa rosa, i encara menys que la seva vida sentimental sigui pública. Tot i això, i per a desgràcia seva, ara unes fotografies prohibides han vist la llum.

En elles, qui va ser parella de Sara Carbonero apareix compartint el que és una nit de rialles i confidències amb una noia. Les instantànies, que ja han sortit per tots els portals de notícies, confirmarien el secret de domini públic: l'exfutbolista sap gaudir del seu temps d'oci en bona companyia.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Les fotos més desinhibides d'Iker Casillas

Iker Casillas es troba en una etapa personal molt interessant, ja que gaudeix molt bé del seu temps lliure. Ara mateix, la prioritat més gran per a Iker són els seus dos fills, Martín i Lucas. A més a més, té diversos projectes professionals que el mantenen molt ocupat al seu dia a dia.

No obstant això, també li agrada mostrar la seva faceta més informal a les xarxes socials, on és molt actiu, sobretot a Instagram. De fet, l'exfutbolista gaudeix molt compartint vídeos i imatges de la vida social. Això sí, sempre mantenint els detalls més íntims de la seva vida per a l'àmbit privat.

Imatge d'Iker Casillas passejant amb una amiga pel carrer
Iker Casillas va gaudir d'una bonica estona amb la seva amiga la nit passada | GTRES

Més d'una vegada, Iker ha mostrat la seva repulsa cap a la premsa del cor, perquè detesta que s'especuli sobre la seva vida personal, i, sobretot, que li atribueixin noves parelles sentimentals. Per això les últimes fotografies que han vist la llum no li deuen haver agradat gens ni mica.

Així és, perquè s'hi pot veure a Iker gaudint d'una nit d'oci amb una amiga. Concretament, va gaudir d'un sopar en bona companyia a un dels restaurants més exclusius de Madrid. Després d'acabar el sopar, els fotògrafs van poder captar la parella en actitud molt afectuosa fent una passejada pels carrers de la capital.

I a jutjar per les cares i les mirades còmplices, es pot intuir la química que hi havia entre tots dos. Rialles i confidències van marcar la vetllada mentre es fonia en una afectuosa abraçada. Així doncs, la nit d'Iker Casillas va ser molt especial en companyia d'aquesta gran amiga.

En arribar al pàrquing del restaurant, els dos amics es van haver d'acomiadar. Això sí, abans que cadascú agafés el seu vehicle, van estar una bona estona acabant la conversa, fins que, finalment, es van acomiadar.

Està Iker Casillas il·lusionat?

Tot just falten uns dies perquè es compleixin dos anys des que Iker i Sara se separessin. Des d'aquell moment, la llista de dones que han estat relacionades amb l'exporter és força llarga. Tot i això, Casillas sempre ha optat per guardar silenci, encara que sí que ha arribat a explotar amb algunes informacions que s'han donat en certs programes de televisió.

Imatge d'Iker Casillas passejant amb una amiga pel carrer
Iker Casillas amb la seva amiga en una divertida nit de confidències | GTRES

Tanmateix, segons sembla, tot apunta que Iker està més que obert a refer la seva vida. Ara, l'exporter viu una etapa de canvis, amb nous reptes professionals, i sembla que l'amor està prenent cada cop més importància a la seva vida.

De moment, Iker no s'ha pronunciat de debò sobre si el seu cor està ocupat o no. Però, el que és clar, és que serà molt difícil aconseguir que l'exfutbolista en parli.