Primer pla del porter Iker Casillas

Iker Casillas ja ha oblidat Sara Carbonero amb una altra dona

Iker declara el seu amor a una altra persona

Iker Casillas ha volgut deixar enrere la seva etapa al costat de Sara Carbonero: la periodista ja és història. L'exporter del Madrid i de la Selecció espanyola revolucionava fa unes hores les xarxes socials.

Va compartir una imatge acompanyat d'una dona desconeguda. Es dedicaven una forta abraçada i una mirada còmplice. El missatge que li va dedicar l'esportista deixava entreveure que hi havia alguna cosa entre ells: «Amor total! Seguim junts en aquest camí nou de la vida! Per més vegades!». Amb aquestes paraules, més d'un va poder entendre que era la nova il·lusió de l'exporter. Hi havia molt d'interès a les xarxes socials per conèixer la identitat de la persona que estava al seu costat. 

Li preguntaven si era la seva parella o, fins i tot, si era la seva mare. Pel que sembla, no és ni una cosa ni l'altra. De fet, és una bona amiga des de fa anys: Olga Esteban.

Fins a cert punt, és lògic que hi hagi interès per saber qui era l'acompanyant del mostoleny. Des que anunciés la seva ruptura amb Sara Carbonero no se li ha conegut cap xicota. En algun moment, se'l va vincular amb la influencer Rocío Osorno. Tanmateix, tots dos van negar qualsevol classe de relació. Ella es va veure obligada a explicar al seu compte d'Instagram que no hi havia res entre ells.

Cal dir que l'esportista és molt discret amb els seus idil·lis. Tracta d'esquivar en tot moment els fotògrafs i evita aparèixer en públic amb amigues. Sap que es troba al punt de mira de la premsa i desitja que no s'especuli amb la seva vida sentimental.

Iker Casillas passa per una etapa molt dolça de la seva vida. Amb 41 anys, intenta aprofitar el temps al costat de la seva família i els seus amics, però no canvia els seus hàbits. Com sempre, tots els estius gaudeix d'uns dies de vacances al seu poble, a Navalacruz. Allí, es reuneix amb la gent de sempre, amb la colla de tota la vida. Es considera un veí més, totalment relaxat i oblidant els problemes.

Possiblement, entre el seu grup d'amistats del poble hi ha aquesta dona que l'acompanya a la foto d'Instagram. En qualsevol cas, el de Móstoles és possible que hagi intentat despistar els mitjans amb aquesta publicació.

De fet, cada vegada, es mostra més actiu a les xarxes socials. Fins i tot, s'atreveix amb el TikTok, on recentment mostrava el seu costat més divertit i feia broma amb la seva semblança amb el personatge animat Buzz Lightyear.

Perfil d'Iker Casillas
Iker Casillas va sorprendre els seus seguidors amb la seva darrera publicació a les xarxes socials. | Europa Press

Iker Casillas gaudeix de la vida

Iker Casillas sap que hi ha un moment de la seva vida que l'ha marcat per sempre. Va ser l'1 de maig del 2019, quan va patir un infart de miocardi mentre entrenava amb el seu equip, el Porto. La ràpida intervenció dels serveis mèdics va evitar un mal més gran.

Va suposar un revés dur per a ell haver de dir adeu al futbol de manera prematura. Se sentia en forma i volia continuar-ne a la primera línia, però aquest contratemps el va portar a retirar-se'n. 

Fa uns mesos, assegurava que «des de fa dos anys celebro també la data en què vaig patir l'infart. Aquell dia vaig tornar a néixer». Allò li va canviar la vida per sempre. Fins i tot, diuen que Iker Casillas va canviar la seva manera de ser arran d'aquell contratemps. La seva relació amb Sara Carbonero es va poder veure afectada: diuen que es va començar a mostrar més distant i desconfiat.