Primer pla del porter Iker Casillas

Iker Casillas té nova parella: La relació secreta que té amb una coneguda influencer

Iker Casillas sembla que es troba molt il·lusionat amb una 'celebrity' sevillana

El mes de març del 2021 és quan Iker Casillas va decidir posar punt final als seus onze anys de relació amb Sara Carbonero. Des d'aleshores, a l'ex del Reial Madrid se li han atribuït diverses parelles. Així, per exemple, fa uns dies es parlava que estava sortint amb una noia anònima anomenada Carmen.

Aquest suposat darrer romanç avui es desmenteix amb la portada amb què ens hem llevat. Una portada en què s'anuncia que el madrileny té xicota i que aquesta és molt famosa. Es tracta ni més ni menys que de la 'influencer' sevillana Rocío Osorno.

Iker Casillas està molt il·lusionat

La revista 'Lecturas' és la que publica avui en exclusiva que l'ex de Sara Carbonero ha trobat la felicitat en una dona. En concret, a la sevillana Rocío Osorno, que és una de les dones del nostre país amb més embranzida a les xarxes socials.

Segons sembla, tenen una relació des de fa uns quants mesos, però han intentat mantenir-la oculta en tot moment per poder gaudir-ne plenament i per evitar ser perseguits per la premsa.

De la mateixa manera, aquest mitjà explica que, encara que viu a la capital andalusa, es veuen amb molta freqüència a Madrid, on viu Iker i a la qual ella viatja constantment per temes laborals.

Alhora, es desvela que la parella va poder viure recentment una escapada romàntica i molt especial a París. Allà van gaudir de l'amor que es professen i van fer nous passos per anar consolidant la seva relació.

Casillas, segons la revista, està molt il·lusionat amb Rocío, ja que és l'única dona que ha aconseguit enamorar-lo després de la seva separació amb Sara Carbonero. Tanmateix, la periodista també ha aconseguit refer la seva vida sentimental gràcies al cantant Kiki Morente, amb qui surt des de fa uns quants mesos.

Muntatge fotogràfic de Sara Carbonero i Iker Casillas
Iker Casillas ha trobat l'amor després de la separació de Sara Carbonero | CatalunyaDiari

Qui és la nova parella d'Iker Casillas?

Parlar de Rocío Osorno és parlar d'una jove sevillana de 34 anys que és una de les 'influencers' més rellevants del nostre país. De fet, mostra d'això és que a Instagram té 1,4 milions de seguidors. Per això és la imatge preferida per moltes marques per promocionar els seus productes o serveis.

Va estudiar Enginyeria Tècnica Agrícola, però la seva passió per la moda la va portar a fer també un Grau de Patronatge Industrial i Moda. Poc després de finalitzar aquesta formació, va decidir engegar la firma de moda que porta el seu nom. Sota aquesta té a la venda tant vestits com vestits de núvia o fins i tot perfums.

Imatge de la 'influencer' sevillana Rocío Osorno
Rocío Osorno té una exitosa firma de moda amb el seu nom | INSTAGRAM: @ROCIO0SORNO

En el terreny sentimental hem de destacar que va estar casada amb un senador de VOX anomenat Jacobo González Robatto, que és conegut com a 'Coco'. Es van conèixer l'any 2016 durant un ral·li solidari al Marroc i l'espurna de l'amor va saltar.

Amb Coco va contreure matrimoni en  2019 tenint com a marc de la cerimònia la imponent catedral sevillana. Però poc els va durar la felicitat, ja que un any després van decidir separar-se. Fruit d'aquesta relació té dos fills, Jacobo de 3 anys i Luis d'1 any, que són el seu motor de vida.

La ruptura va sorprendre tothom i es va rumorejar molt sobre el perquè, encara que Rocío va explicar el motiu de forma clara a les seves xarxes: «Aquests darrers mesos hem tingut moltes discussions. Som persones molt diferents en maneres de pensar i això, al final, va minvant una relació».

A 'Lecturas' s'explica, a més a més, que les persones de l'entorn de Rocío no dubten a subratllar que és una persona «tímida i treballadora». Dues qualitats que han agradat enormement Casillas, a qui ha aconseguit enamorar.