Muntatge fotogràfic de Sara Carbonero i Iker Casillas

Iker Casillas se'n cansa i explica tota la veritat sobre la seva nòvia Sara Carbonero

La pressió mediàtica ha pogut amb Iker Casillas

Iker Casillas porta a l'ull mediàtic des que ho van deixar amb Sara Carbonero i se'l va començar a relacionar amb altres dones. Des d'aleshores, la premsa s'ha escarrassat a relacionar-ho amb diferents amors gairebé cada dia. Cosa que ha fet que l'exporter de la Selecció espanyola se n'atipés i enviés el missatge següent.

Sara Carbonero ha estat testimoni, com tots, de les invencions de la premsa. Tot i que ella està vivint una història molt bonica amb el cantant Nacho Taboada.

Sobre Iker Casillas es va començar a especular que mantenia alguna cosa més que una amistat amb algú molt especial. Es tracta de la germana d'Iñigo Onieva, l'actriu Alejandra Onieva. Algú a qui la premsa ha tingut temps d'investigar pel que va passar amb Tamara Falcó.

Iker Casillas va ser porter de la Selecció entre 2000 i 2016
Iker Casillas va ser porter de la Selecció entre 2000 i 2016 | SEFUTBOL

Un romanç encoratjat per la premsa

L'exporter del Porto Fc va conèixer l'artista l'estiu passat en un esdeveniment celebrat per una marca de luxe important. I els rumors sobre un idil·li es van disparar, fins i tot Alejandra publicava fotos d'aquell dia en què ell apareixia.

Però s'han intensificat els rumors quan s'han publicat unes fotos dels dos gaudint d'un pla nocturn pel famós barri de Malasaña. I ningú no s'ha quedat indiferent abans aquestes imatges. Tots sabem que es comença per alguna cosa perquè sorgeixi l'amor.

Iker Casillas va estar en un nou local del barri cèntric de Madrid, encara que en aquesta ocasió no es pot assegurar que estigués amb Alejandra.

Segons fonts properes a l'esportista, aquest estaria «molt enfadat» i «no entén l'enrenou que s'ha muntat». Ha de ser difícil poder gaudir de la teva privadesa quan ets una cara coneguda i decideixes anar pel centre de la capital d'Espanya.

Foto d'Iker Casillas amb Alejandra Onieva.
Els protagonistes del romanç en aquell esdeveniment a Eivissa | Instagram: @ale_onieva

I és que resulta que el pla d'Iker Casillas aquella nit era amb uns amics. Tots van gaudir junts d´un agradable sopar. I entre els assistents hi havia una dona rossa, a qui la premsa ha confós amb l'actriu.

«El vaig conèixer en un esdeveniment i ja està»

La xafarderia se n'ha anat de volta i ara només poden veure Alejandras Onieva per tot arreu. De fet, ella mateixa s'ha pronunciat sobre aquest tema.

A la germana del dissenyador de cotxes li van preguntar sobre quin tipus de relació tenia amb Iker Casillas. I aquesta va ser la resposta rotunda de l'artista davant dels micròfons: «Jo ja ho he negat. El vaig conèixer en un esdeveniment i ja està».

A més va ser preguntada pel que va passar entre el seu germà i la filla i Isabel Preysler. Iñigo va ser enxampat en un festival besant una altra noia jove. «Això són coses que passen desgraciadament però és un assumpte d'ells, jo ho passo malament per la meva mare».

Sara Carbonero, en canvi, està vivint un amor molt intens amb el cantant Nacho Taboada. Fa poc es van aventurar a anar de viatge a Copenhaguen, on van viure uns moments molt bonics.

Fins i tot la periodista ja ha conegut la família de la seva parella, amb qui es porta de meravella. Nacho és el cap del grup Colectivo Panamera. Ja sembla que Iker Casillas té poc a veure a la vida del seu ex, excepte pels seus dos fills en conjunt.