Foto d'Iker Casillas.

Iker Casillas trenca el seu silenci: «Em fa molta por»

Casillas alarma a tothom després de conèixer l'estat de la seva exdona

Iker Casillas s'ha convertit en el protagonista involuntari de l'ingrés de la seva exdona, Sara Carbonero, en una clínica madrilenya des del darrer dilluns passat. La mare dels dos fills d'Iker era operada d'urgència a la Clínica Universitaria de Navarra després d'anar a una revisió mèdica.

Ara com ara, sembla que l'ensurt de mort que s'ha endut Carbonero ja ha passat. Segons les informacions que estan sortint les últimes hores, la situació està controlada. Això sí, Carbonero continua ingressada al centre mèdic i espera que puguin donar-li l'alta els pròxims dies.

Encara queden algunes incògnites per explicar sobre aquest ingrés inesperat de Carbonero. D'altra banda, Iker Casillas està vivint aquesta situació a milers de quilòmetres de la seva exdona.

Iker Casillas trenca el silenci després de l'operació de Carbonero

L'exporter de la Selecció Espanyola i del Reial Madrid no es troba en aquests moments al costat de la seva exdona de forma física, però sí que ho fa a través de missatges i trucades. No és a Espanya per motius professionals: Iker Casillas fa uns dies que treballa de comentarista al Mundial de Qatar, que s'hi disputa des del 18 de novembre i fins al 18 de desembre.

Així doncs, Iker intenta afrontar aquesta situació tan bé com pot. Tanmateix, no li ha agradat ni un pèl que la premsa filtrés la notícia sobre la seva ex i ha mostrat tota la seva indignació a través de les xarxes socials.

Mentrestant, l'exesportista està treballant d'analista de TVE sobre el paper d'Espanya al Mundial de Qatar. D'aquesta manera, es distreu notablement de la situació que viu la mare dels seus fills, ja que, malgrat estar controlada, la seva salut podria canviar.

«Em fa molta por»

Casillas ha opinat recentment sobre temes esportius, en aquest cas sobre un rival a qui té massa respecte. Un equip que es trobarà amb Espanya d'aquí a una setmana, en l'últim partit de la primera fase de grups del Mundial de Qatar.

En aquest cas, l'ex de Sara Carbonero ha parlat del Japó, que ha sorprès tothom després de derrotar Alemanya per dos gols a un. Va ser un partit amb una de les remuntades més sorprenents des que va començar el campionat. «El Japó em fa molta por per la velocitat. O sigui, per la manera que fiquen velocitat al joc i per això han d'estar preparats», va sentenciar Casillas en una entrevista amb Bolavip.

Casillas encara medita si tornarà aviat a casa

Això sí, l'exporter internacional confia que Espanya estarà a l'altura en la Copa del Món de Qatar 2022 i, fins i tot, ha demostrat un optimisme elevat amb la següent afirmació: «Crec que pot arribar a la final i ser una sorpresa».

Mentre que treballa de comentarista per a TVE i dona les seves opinions en el mer àmbit esportiu, continua preocupat. No deixa de parlar amb la família de la Sara per saber que tot va bé i que el seu viatge a Qatar no va ser un error. Just abans d'anar-se'n, va meditar molt si havia d'acudir o no a la cita mundialista per debutar com a comentarista després de firmar un contracte amb l'ens públic.

Esperem que Iker s'hi quedi durant tot el Mundial i això serà senyal que Carbonero ja ha superat aquest revés que li ha posat la vida al seu camí.