Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Iker Casillas amb una barbacoa de fons

Infidel per naturalesa, garrepa i egoista: Iker Casillas, desemmascarat per la seva ex

Una exparella del porter madridista el posa al descobert
Iker Casillas amb una barbacoa de fons
Iker Casillas al centre de les crítiques | Instagram

Sara Carbonero i Iker Casillas s'han convertit en els protagonistes absoluts de les últimes setmanes. I és que després de moltes especulacions al respecte, ells mateixos acabaven confirmant la fi del seu matrimoni després d'onze anys de relació i dos fills en comú.

Segons sembla, el futbolista tindria massa coses a amagar i estaria bastant interessat en què no surtin a la llum. Entre elles, nombroses infidelitats cap a la periodista. Aquest fet, sumat a la falta de suport que li va mostrar la seva dona durant una de les pitjors etapes de la seva vida (després de ser diagnosticada amb un càncer d'ovaris), haurien portat al trist final de la parella.

De fet, el mateix Casillas reconeixia obertament els seus errors: «No he estat amb Sara tot el que hauria d'haver estat», admetia. I, la veritat, és que mentre la periodista s'emporta tot l'afecte i suport després d'anunciar la seva mediàtica ruptura, sembla que Iker és qui surt més mal parat.

A més, hi ha fantasmes del seu passat que han tornat amb més força que mai per posar-lo en un seriós compromís. Així, una de les seves suposades ex, Ruth, amb la qual hauria estat sis anys, ha anat al plató del 'Sábado Deluxe' amb ganes de desemmascarar-lo.

L'ex d'Iker Casillas carrega durament contra ell

«Iker Casillas és mentider, egoista i deslleial. En el temps en què vam estar junts, mai no va respectar les seves parelles. Aquest gol no podràs aturar-lo», advertia amenaçant. I la veritat és que Casillas ha d'estar tremolant, perquè Ruth no s'ha deixat res al tinter.

L'ex del futbolista ha arribat per mostrar-nos el costat fosc d'un dels esportistes més admirats del nostre país. Així, ha tret a la llum coses com la veritable paranoia que sentia el futbolista a l'hora que els paparazzis o periodistes poguessin seguir-lo o agafar-lo en actituds compromeses. «Iker i jo ens vèiem a casa meva. No volia quedar en llocs públics», revelava Ruth. A més, no dubtava a deixar clar fins a quin punt arribava aquesta obsessió.

«La primera vegada que va venir a casa meva em va dir: 'Et fa res que miri?' I passava a investigar i a buscar per totes les habitacions per veure si hi havia algú. Em molestava molt la seva desconfiança». Encara que això sí, ell no tenia problema a presentar-la com «una amiga especial».

Així, aquesta dona amb la qual va mantenir un romanç ple d'anades i vingudes fa uns 19 anys, ha confessat que «Iker és molt desconfiat i molt rar per a algunes coses. Em mentia, i quan vaig començar a sortir amb ell, el 2002, m'assegurava que ja havia tallat amb la parella i no era així», ha revelat al plató del 'Deluxe'. Ruth assegura que Iker «és infidel per naturalesa».

Ruth destapa detalls, fins ara desconeguts, sobre la relació d'Iker amb Eva González

Segons aquest relat, el futbolista no va tenir el valor suficient d'enfrontar-s'hi i explicar-li la veritat, per la qual cosa es va acabar assabentant pels seus amics que Iker l'estava enganyant. «Em vaig assabentar pels seus amics que m'estava enganyant. Aquí m'enfado moltíssim i ho deixem», explica.

I això no és tot, ja que tal com explica, Iker era també una mica garrepa a l'hora de sorprendre o tenir algun detall durant la seva relació. «Era un garrepa, mai no va tenir un detall amb mi. No pagava ni tan sols els sopars a domicili. Fins i tot les entrades al cinema se les pagava cada un», revela.

D'altra banda, Ruth també l'ha titllat d'egoista «perquè jo deixava coses per fer per quedar per ell, però quan a mi em venia de gust veure'l o el necessitava, sempre em posava excuses».

És més, fins i tot ha revelat detalls privats, i fins ara desconeguts, sobre la relació que Iker Casillas va mantenir amb Eva González, assegurant que mentre estaven junts ell no dubtava a trucar-la per tenir relacions. I pel que es veu, va seguir fent-ho temps després, fins i tot quan Ruth ja havia refet la seva vida. «Em trucava a totes hores, el meu marit va haver de parar-li els peus».