Primer pla d'Iker Jiménez a un acte promocional

Iker Jiménez torna a deixar en silenci tot Espanya: «Parlem del que hem vist»

El presentador retreu en directe a Fernando Simón que rebutgi sempre acudir al seu programa

Iker Jiménez va tornar a les pantalles de Cuatro com cada dimecres a 'Horizonte' per parlar sobre diferents temes de la pandèmia de la Covid. Tant el periodista com el seu elenc d'experts ja fa un any que parlen i debaten sobre els secrets de la pandèmia mundial que ens ha tocat viure.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La veritat és que en tot aquest temps, a Jiménez li ha estat impossible comptar com a convidat a l'epidemiòleg Fernando Simón, tot i que no ha estat per no intentar setmana rere setmana. Ahir mateix, el presentador de 'Horizonte', va revelar que fins al moment cada vegada que li ha trucat per seure en el seu programa d'investigació, el director del CCAES sempre ha declinat anar a aquest.

«I encara em diuen alguns que no va dir això Simón»

Parlant sobre noves dades sobre el coronavirus, l'espai d'Iker Jiménez ha analitzat la pujada important de la variant britànica de la Covid en un considerable nombre de regions d'Espanya. Aquesta variant ha fet recordar al presentador de Cuatro el que deia Fernando Simón a principis de gener. Iker recordava que l'epidemiòleg deia que «no ens afectaria, només d'una manera aïllada. I encara em diuen alguns que no va dir això Simón», sentenciava.

Es tracta d'una nova 'pulla' del presentador de 'Cuarto Milenio' i 'Horizonte' cap al portaveu de Sanitat. Per les paraules de Jiménez, no li ha agradat gens que de forma sistemàtica Simón li rebutgi la invitació al seu programa per parlar sobre la pandèmia. Iker s'ha posat seriós i mirant fixament a la càmera, li ha enviat un missatge a l'epidemiòleg, i ha aprofitat per confessar-li a l'audiència per què mai ha pogut tenir al plató a director del CCAES.

Iker Jiménez porta vuit negatives de Fernando Simón

«Per cert, Fernando Simón, tinc aquí les peticions, crec que són vuit, per a una entrevista. Doctor Simón, vostè quan vulgui... Jo li tractaré amb el màxim respecte que vostè mereix», li pregava el periodista a l'epidemiòleg per vuitena vegada, encara que de moment sense cap èxit.

No content amb aquest primer missatge, Jiménez va aprofundir més en la ferida: «M'encantaria, veient que vostè va a altres mitjans... M'encantaria preguntar-li per tot això, li ho dic de veritat. No tinc res absolutament en contra, però li hem escrit ja vuit vegades i les respostes són diferents i sempre acaben en no, i jo no sé per què», es preguntava un contrariat Iker Jiménez en el programa d'ahir.

Fernando Simón sí que ha acceptat estar en 'Planeta Calleja' i 'Lo de Évole'

L'enuig del presentador de Cuatro pot entendre per una senzilla raó, ja que no és una sinó dues vegades les que l'epidemiòleg més famós d'Espanya ha 'caigut a les xarxes' dels programes de televisió, com a 'Planeta Calleja' o, aquest pròxim diumenge a la nit, amb Jordi Évole a 'Lo de Évole'.

Però el periodista d'investigació, sempre al capdavant de l'actualitat des que es va iniciar la pandèmia de la Covid allà per gener de 2020, torna a fer una crida a Simón per enèsima vegada i li demana que reconsideri la seva decisió de no acudir al seu programa.

«Nosaltres el que fem és parlar del que hem vist, i quan es va dir en aquest cas que anava a afectar... Per desgràcia, ens va sorprendre, i el primer que es lamentarà és ell i nosaltres també, ara tenim aquesta incidència del 80% del cep britànic en alguns llocs», sentenciava Jiménez, visiblement enfadat per ser menyspreat pel director del Centre de Coordinació i Alertes Sanitàries.