Chenoa i Enrique Ponce.

La foto de Chenoa abans de la boda que farà enfadar a Enrique Ponce

Chenoa torna a fer-la grossa només dos mesos abans del seu casament

Chenoa és la protagonista indiscutible de les últimes setmanes un cop es va confirmar, per fi, la data del seu casament.

Després de cridar als quatre vents que havia trobat l'amor, fa dos anys que intenta donar-se el «sí, vull». La pandèmia, així com les restriccions, van endarrerir l'enllaç que la cantant tenia preparat.

El casament de Chenoa

Malgrat els problemes, l'artista segueix completament enamorada del seu xicot, Miguel Sánchez, un famós metge especialitzat en Urologia.

«El vaig conèixer en un sopar d'amics. Ens van asseure a taula i me'l van posar al davant. Jo li vaig dir a la meva amiga: 'ni de conya, el vull al costat'», ha fet broma més d'una vegada.

Chenoa i Miguel Sánchez en un photocall
Chenoa i Miguel Sánchez es van prometre fa més de dos anys. | GTRES 

Ara, Chenoa està enfeinada tot preparant el casament. «Ens casarem el juny del 2022», anunciava als quatre vents fa molt poc. «Estàvem entre Madrid i Mallorca, i al final ens vam decantar per la meva terra», comentava als mitjans, donant detalls.

«A ell li fa molta il·lusió que ens casem a casa meva. Després d'haver de posposar-la, no cancel·lar-la, per la pandèmia, ens fa molt feliços tenir la data definitiva», confessava Chenoa.

No obstant això, l'artista també ha estat notícia pels convidats que hi seran presents. Mentrestant, s'espera que al «sí, vull» acudeixi algú que no ha agradat gens a Enrique Ponce.

▶️ Paloma Cuevas consuma su venganza en medio de la crisis de Enrique Ponce

Enrique Ponce, molt nerviós

Va ser la imatge del dia. Una on Chenoa apareix al costat de Paloma Cuevas i amb qui sembla que manté una relació molt bona. La cantant, que posa al costat de l'empresària i la periodista, Susana Griso, gaudia d'una festa d'amigues.

La imatge s'ha estès com la pólvora i ha estat el gran tema dels fans de Chenoa. Podria ser que Paloma Cuevas fos una de les convidades a la celebració. Una pregunta que segur s'haurà fet Enrique Ponce i que no ha fet res més que posar-lo dels nervis.

Revolució amb la llista dels no convidats

A més de la possible invitació de Paloma Cuevas, la llista dels no convidats també ha aixecat polèmica. Sobretot perquè Chenoa no ha convidat tots els seus companys del concurs 'Operación Triunfo'.

Tenint en compte l'estreta relació que mantenia amb tots ells, l'absència d'alguns cantants ha revolucionat el panorama. Però, qui són els noms que no apareixen a la llista de convidats de Chenoa?

Muntatge Chenoa plorant
Chenoa no ha convidat tots els seus companys del concurs 'Operación Triunfo'. | Catalunya Diari 

«Abans de la pandèmia, volia fer alguna cosa gran. Ara sé que serà una mica més íntim, més petit, per circumstàncies lògiques. Tots dos tenim familiars molt grans i volem protegir-los», explicava davant dels rumors.

Els triomfits que no aniran a la cerimònia de Chenoa

Tot i això, les paraules de Chenoa no han tranquil·litzat els seguidors del concurs, que no donaven crèdit del que havia passat. Nuria Fergó, Manu Tenorio i Javián van assegurar a la revista 'Lecturas' que no han rebut invitació. Per això, tot indica que no acudiran a l'enllaç.

Chenoa, per part seva, ha volgut deixar clar que té pensat organitzar un sopar amb ells. «En algun moment per celebrar-ho, però serà un casament íntim i no els podré convidar a tots», confessava.

Primer pla de Chenoa.
Chenoa ha assegurat que organitzarà una trobada amb els companys del concurs. | Instagram 

Malgrat la baralla que ha sorgit al voltant del casament, Chenoa està feliç de celebrar per fi el seu enllaç amb Miguel. Un del que serem testimonis a través de les xarxes socials, on tots els convidats penjaran fotografies per deixar gravat per sempre aquest moment.

Enhorabona, Chenoa!