Primer pla de Gerard Piqué amb cara concentrada durant un partit de la UEFA Champions League Round a Madrid del 2020

La imatge de Clara Chía i Gerard Piqué que mostra en quin punt es troba la relació

Clara Chía i Gerard Piqué han reaparegut públicament després de l'última polèmica que han tingut amb Shakira

En el seu moment més complicat, la parella catalana formada per Clara Chía i Gerard Piqué ha posat terra pel mig a Croàcia. Els enamorats, que mantenen una relació tensa amb Shakira, han decidit anar-se'n de vacances per recarregar piles i desconnectar de totes les polèmiques.

Fotografia de Gerard Piqué i Clara Chía somrient i mirant a càmera
La parella catalana travessa un moment complicat a causa de les últimes polèmiques amb Shakira. | instagram

Així mateix ho ha mostrat en exclusiva la revista Lecturas, que ha publicat unes imatges de Clara Chía i l'exculer Gerard Piqué gaudint d'uns dies al país esmentat. Unes fotografies que han demostrat que la seva relació no s'ha vist afectada pels problemes personals que mantenen actualment amb Shakira, l'exparella del català.

Clara Chía i Gerard Piqué mostren com està la seva relació

En els darrers mesos, la relació de Clara Chía amb Gerard Piqué no ha passat pel seu millor moment a causa de la mala relació que mantenen amb Shakira.

Des que la cantant va llançar el seu senzill amb Bizarrap, en què va atacar durament l'exblaugrana, la jove catalana i aquest no ho han tingut fàcil. La parella va haver de bregar amb les crítiques i començar a viure el seu festeig sota les atentes mirades dels seus detractors i dels diferents mitjans de comunicació.

Això sí, lluny d'acabar amb aquesta tensa relació amb la colombiana, la veritat és que les coses van empitjorar quan Gerard Piqué va convidar els seus fills a la boda del seu germà, Marc Piqué, amb María Valls. L'exfutbolista del Barça va convidar els seus fills, però justament quan se celebrava l'enllaç li corresponia a Shakira estar amb ells. Finalment, tots dos no van arribar a un acord i els petits Milan i Sasha no van viatjar a Catalunya per assistir a la boda.

Arran de tota aquesta situació tan complexa, no seria gens estrany que hagués acabat fent efecte en el seu festeig.

Clara Chía i Gerard Piqué, arribant al concert de Coldplay a Barcelona el 28 de maig de 2023
Clara Chía i l'exculer continuen tan units com sempre. | GTRES

Clara Chía i Gerard Piqué presumeixen del seu amor a Croàcia

Tot i això, les imatges publicades per la revista Lecturas han confirmat que, en aquests moments, la relació entre Clara Chía i Gerard Piqué és indestructible.

Ara, la parella catalana ha estat vista passant uns dies de descans a Croàcia, allunyats de la pressió mediàtica que pateixen quan són a Barcelona. Tot i això, ni estant lluny de Catalunya han pogut evitar la premsa.

Durant aquestes vacances, Clara Chía i Gerard Piqué s'han mostrat més junts que mai i feliços, malgrat els complicats moments que estan vivint.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!