Primer pla de Paula Echevarría mig somrient

La imatge que Daniella Bustamante ha demanat a la seva mare no veure mai més

Daniella Bustamante adverteix seriosament a la 'influencer' sobre alguna cosa que no vol veure mai més

Paula Echevarría és una de les 'influencers' més importants del panorama nacional encara que a la seva filla Daniella Bustamante no li faci gens de gràcia. I és que fa molts anys que l'asturiana es llaura un nom al món de les marques més capdavanteres del nostre país.

A més, actualment viu un dels millors moments de la seva vida amb Miguel Torres i el seu petit nadó Miguel Jr. Alhora, sempre té ulls per a la seva filla Daniella Bustamante, que és tota una dona i la 'influencer' està molt orgullosa de com l'ha educat.

Amb el seu exmarit han portat pel bon camí la jove adolescent Daniella Bustamante, i sobre la seva filla ha fet referència la seva mare en una de les darreres entrevistes que ha concedit a una coneguda revista del cor.

Daniella Bustamante i l'advertència a Paula Echevarría sobre el seu pare

Així, Paula ha ofert una de les entrevistes més sinceres que es recorden en els darrers temps. L'actriu parlava fa unes setmanes en exclusiva amb 'Semana' i va obrir el cor per revelar aspectes molt personals sobre la seva vida. Uns assumptes que en gran part tenen a veure amb la seva filla adolescent.

Fotomuntatge de Paula Echevarría i David Bustamante
Paula Echevarría revela que la seva filla no vol veure el seu pare David Bustamante a la tele | Catalunya Diari

A més de referir-se al seu nadó, Paula Echevarría ha explicat que Daniella ja té 14 anys i cada dia s'adona que té uns pares molt mediàtics: «Per molt que facin els pares, si a la nena no li agrada, ho traurà ella. Des de molt petita, ni al seu pare ni a mi ens ha volgut veure a la tele. L'altre dia hi havia el seu pare a 'El Hormiguero' i em va demanar que ho tragués».

D'altra banda, i recordant temps passats, Paula desvelava quina va ser la primera experiència fora de Candás, el seu poble. I és que només era una nena quan va agafar la maleta i va comprar un vol a Londres, una de les ciutats més grans d'Europa.

«Soc d'un poble de 7.000 habitants i plantar-me a Londres, sense haver sortit de casa i sense parlar pràcticament anglès en una ciutat tan gran, em va servir per perdre la por al desarrelament. Sempre he dit que no sabia què volia ser, però sí que no volia ser i sabia que no volia estar la resta de la meva vida en una oficina», sostenia l'asturiana.

Daniella Bustamante, contra la mediàtica vida de Paula Echevarría

Encara que la seva veritable vocació era ser artista, l'actriu fa molts anys que es dedica al món de les xarxes socials. «Acabo de tenir un bebè que complirà un any, més l'embaràs, més la pandèmia. I així, amb la ximpleria, porto massa temps sense posar-me davant de la càmera per rodar i tinc unes ganes notables», explicava a 'Semana'.

Primer pla de Paula Echevarría
Paula Echevarría fa molts anys que és una de les 'influencers' més importants d'Espanya | GTRES

Així mateix, Paula explica com va sorgir el seu 'boom' a les xarxes socials i la seva destacada popularitat. «Quan estava rodant la sèrie 'Gran Reserva', vaig començar a fer fotos de vinyes i em vaig descarregar Instagram. Vaig pensar que era una aplicació per editar fotos, i un dia vaig penjar una foto i vaig començar a rebre 'm'agrades'», explica.

«Ho vaig deixar a veure què passava i hem arribat fins aquí. És una manera bonica de comunicar-me amb la gent que em segueix», confessava fa mesos. Finalment, Paula Echevarría parla dels seus orígens i explica el que fa cada vegada que es vol retrobar amb les seves arrels i la calma del seu poble.

«El meu refugi sempre ha estat el meu poble, casa meva. Quan torno, tinc la sensació de ser Paula, la de sempre; no hi ha un interès mediàtic en mi», admetia la 'influencer' asturiana.