La tendra imatge familiar de Toni Cruanyes amb el seu fill

Al periodista se l'ha pogut veure amb el seu fill Elies a la Sénia, el poble del seu marit

Toni Cruanyes ha entendrit als seus fans amb l'última fotografia que ha penjat a les xarxes socials. El periodista de TV3, ha regalat als seus centenars de milers de seguidors una imatge on surt amb el seu fill Elies gaudint del final de les seves vacances a la Sénia, el poble tarragoní d'on és el marit del presentador, Eugeni Villalbí. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ressaca de Festa Major #lasénia Terra d’amor, pau i vida @ajuntamentdelasenia @jovesseniencs foto: @evg78

Una publicación compartida de Toni Cruanyes (@toni_cruanyes) el

Tot i que la imatge en qüestió no ensenya la cara del petit per preservar la seva intimitat, la foto vessa tendresa per totes bandes: Pare i fill gaudint de les festes del poble del Montsià mentre el primer duu a collibè al segon. Fa ben bé un any, el periodista va compartir una altra imatge amb el petit Elias, on se'ls veia de camí a l'escola per començar el nou curs. 

Toni Cruanyes, símbol de les famílies LGTBI

Cruanyes i el seu marit han normalitzat les famílies LGTBI fins al punt que aquest any va ser el mateix presentador del 'TN vespre' l'encarregat de realitzar el manifest del Pride de Barcelona. Durant el seu discurs, Cruanyes va reclamar la protecció d'aquest model familiar, poc visible fins al moment.

 

També et pot interessar...