IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La imatge inèdita de Felip i Letícia quan encara no estaven casats

La fotografia va ser presa al pis de solter de l'actual reina

El rey Felipe y la reina Letizia en el concierto previo a los Premios Princesa de Asturias
Els reis d'Espanya, protagonistes d'una fotografia de la seva joventut | Gtres

Per a la majoria, la vida íntima de la Família Reial és de total desconeixement. Dels reis i les seves filles només en sabem les imatges que ells han volgut compartir. No obstant això, del passat dels monarques sí que existeix més informació, i en particular del de Letícia, qui durant la seva joventut poc podia imaginar que acabaria convertint-se en la figura que és actualment.

La fotografia que ha publicat 'Cotilleando' és reflex d'aquesta realitat. En ella, observem a una jove Letícia al seu pis de soltera, acompanyada de Felip, llavors príncep. La imatge, on veiem com convivia la parella uns anys enrere, la completa la figura de la Carla, la neboda de Letícia, a qui la seva tieta té sobre les cames.

Felipe y Letizia en una fotografía durante su noviazgo
Felip i Letícia, en la fotografia presa abans de casar-se | Cotilleando

Possiblement, el que més impressiona de la publicació és la naturalitat que denoten ambdós monarques. Felip apareix amb la camisa descordada i les mànigues escurçades. De la mateixa manera, Letícia es troba sense maquillatge i amb el cabell recollit. Uns estils amb els quals difícilment els podríem trobar avui dia.

Una figura més

A banda de Felip, Letícia i la seva neboda, Carla, podem observar una quarta cara en el retrat. Es tracta de David Rocasolano, el cosí de la reina, amb qui llavors mantenia una relació molt propera. No obstant això, aquesta es va trencar una vegada Letícia es va convertir en monarca, per acabar-se d'enderrocar després de la publicació del David, 'Adiós, princesa'.

En el mencionat llibre, l'autor es demostra molt enutjat amb la seva familiar. Per això, va voler destapar una gran quantitat del passat de Letícia, humanitzant la seva figura i allunyant-la de la de reialesa que compta actualment. A més, afegeix que els motius pels quals va escriure la publicació van ser per la ruptura de la família Ortiz-Rocasolano, provocada per la nova figura de Letícia.


Comentaris

envia el comentari