El cantant Kiko Rivera amb una jaqueta americana

Un detall de Kiko Rivera a la platja preocupa els seus seguidors

L'aspecte físic del fill d'Isabel Pantoja ha fet saltar les alarmes

Kiko Rivera ha aprofitat el setè aniversari de noces amb Irene Rosales per gaudir d'uns dies de relaxament en família. Ha fet aprofitat el bon temps per viatjar fins a la costa andalusa i encara que allí s'ha mostrat molt feliç, el seu aspecte físic ha provocat la preocupació dels seus seguidors.

El DJ està gaudint d'uns dies de desconnexió en família

El fill d'Isabel Pantoja s'ha desplaçat fins a Chiclana de la Frontera, Cadis, per celebrar els set anys d'amor amb la seva parella i, de passada, desconnectar de la polèmica que va sorgir després fer-se públic l'enfrontament amb la seva mare i de les negociacions que està duent a terme per vendre la seva part de Cantora.

Va ser el passat 24 de maig quan el matrimoni al costat de les seves dues filles, Ana i Carlota, van viatjar fins a la ciutat andalusa i allí romanen gaudint d'unes petites vacances en família. S'estan allotjant a l'Hotel Riu Chiclana, un establiment que es troba a tan sols 200 metres de la platja de Barrosa.

Després de diversos dies al municipi andalús, el músic i la seva família han aprofitat aquest dimarts, 1 de juny, les bones temperatures de la ciutat per gaudir d'un dia de sol i platja.

El marit d'Irene Rosales ha deixat de banda tots els problemes als quals s'ha enfrontat durant els últims mesos i ha passat el matí al costat dels seus cercles pròxims. El DJ ha jugat a futbol amb el seu cunyat a la sorra, s'ha donat un bany al mar i s'ho ha passat d'allò més bé amb les seves dues filles.

L'aspecte físic de Kiko Rivera fa saltar les alarmes

Kiko Rivera s'ha mostrat completament feliç en les imatges que han aconseguit capturar els fotògrafs. No obstant això, el que més ha cridat l'atenció d'aquestes fotografies no ha estat el seu estat d'ànim, ha estat el seu aspecte físic. El fill d'Isabel Pantoja ha gaudit del seu dia a la platja en banyador, sense samarreta, i d'aquesta manera ha deixat veure el seu notable augment de pes.

Ell mateix ha confessat en més d'una ocasió que quan té «emocions molt fortes» li ataca l'ansietat i li «dona per menjar», i això és el que li ha passat ara.

L'enfrontament amb la seva mare i tots els problemes que han sorgit arran d'aquest assumpte han provocat que intenti saciar el seu malestar a través del menjar.

Així ho va confirmar el cosí d'Anabel Pantoja en una de les seves últimes entrevistes. El músic ha explicat que estava menjant molt més de l'habitual a conseqüència del malament que ho estava passant per la batalla que estava disputant amb la seva mare per l'herència del seu difunt pare.

La seva salut podria estar en perill

No és la primera vegada que Kiko Rivera agafa alguns quilos, però en aquesta ocasió hi ha hagut un detall de la seva figura que ha aconseguit preocupar als seus seguidors.

Les seves imatges a la platja han deixat veure que el DJ està acumulant massa greix a la zona abdominal, i aquest pot suposar un gran perill per a la seva salut.

Això és així perquè el greix visceral produeix hormones de l'estrès, com el cortisol, i substàncies inflamatòries anomenades citocines que afecten la producció d'insulina del cos.

A més, aquesta s'estén a l'abdomen i s'adhereix als òrgans, quelcom que pot arribar a provocar problemes molt greus com poden ser una diabetis de tipus 2 o una malaltia cardíaca.

És precisament el perill que suposa això la raó per la qual el marit d'Irene Rosales hauria de posar-se en mans d'un professional com més aviat millor i informar-se sobre com pot posar-li solució.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.