rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Una imatge de Paula Echevarría encén la polèmica per la seva extrema primesa

Els seus seguidors creuen que pot ser un greu problema
Paula Echevarría en una imatge d'arxiu | Cedida

 

És evident que Paula Echevarría ha refet la seva vida després de la mediàtica separació amb David Bustamante, i que les coses li van millor que mai. La seva presència a les xarxes socials és absoluta, i el gran nombre de notícies sobre ella i el cantant han disparat el seu atractiu i la seva fama. Instagram és la gran eina amb la qual l'actriu fa negoci, però la seva popularitat s'ha estès a altres àmbits.

Un augment espectacular dels seus ingressos

Segons informa 'Diario Gol', l'augment del que cobra ara per tot el que fa ha estat considerable. Paula cobrava uns 6.000 euros per cada publicació a Instagram amb contingut promocional, però ara el preu arriba fins als 10.000, i fins i tot els 15.000 euros per publicació; una barbaritat! De la mateixa manera, el citat mitjà apunta que per acudir a un esdeveniment, l'actriu percebia 30.000 euros, però ara el preu arriba fins als 50.000 euros. Com a actriu també s'ha revalorat, i alguns assenyalen que guanya 20.000 euros per cada aparició a 'Velvet'.

 

 

Una imatge amb molta polèmica

Aquesta fama extrema, de vegades, es converteix en una arma de doble tall i l'actriu sovint ha de conviure amb moltíssimes crítiques. Fa uns dies, Paula va publicar una de les seves fotografies promocionades, on mostrava una espectacular peça de roba. Semblava una foto innocent i sense res més que afegir, però es va convertir en l'ull de l'huracà. Molts usuaris van destacar l'extrema primesa de l'actriu, i van remarcar l'evidència de la seva part «posterior», cosa que va indignar a moltes persones.

 

 

Gran debat a les xarxes socials

Cal dir que no tots els usuaris es van molestar, però alguns sí que van coincidir a demanar a Paula que no mostrés aquest estereotip d'extrema primesa, i que es cuidés molt més. La imatge ha obert el debat sobre aquest tipus d'imatge de les denominades 'it girls'. El seu prototip d'extrema primesa pot comportar greus problemes alimentosos per a les joves adolescents que les idolatren, i que aspiren a ser com elles.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris