TENS TELEGRAM?

Ara t'enviem les últimes hores al Telegram! Clica aquí!

Shakira i Piqué apareixen units i feliços tot i les tensions de les últimes setmanes

La cantant ha recuperat l'alegria després dels durs moments que ha viscut amb el futbolista
Shakira i Piqué dins del cotxe i somrients | 'Vanitatis'

 

Després d'uns últims mesos molt durs que ha viscut la cantant tant en l'àmbit professional com en l'amorós, hem pogut veure, finalment, Shakira alegre, acompanyada de Piqué. Els dos s'han mostrat molt feliços i relaxats, amb un gran somriure a la cara. La parella semblava estar més unida que mai en deixar els seus nens al col·legi i, a més, van dinar i van passar tot el matí junts, gaudint d'una jornada força romàntica.

 

I és que sembla que les tensions entre la parella han quedat enrere i intenten tornar a la normalitat o, com a mínim, això és el que sembla. La parella s'esforça per oblidar les baralles de les últimes setmanes, en les quals la cantant colombiana fins i tot ha arribat a plorar durant un sopar en un restaurant, cansada del malhumor de Piqué. 

Una petita escapada familiar

Segons informa 'Vanitatis' que ha recollit la sorprenent jornada en una galeria amb diverses fotografies a la seva pàgina web, Piqué i Shakira, una de les parelles més mediàtiques del moment, no es van separar en tot el dia, i van acudir per dinar al centre esportiu Barcelona Bonasport, un club on acostumen a portar els seus fills i que, per tant, es converteix en una gran oportunitat per fer escapades familiars. 

 

La cantant sembla haver deixat enrere fins i tot els seus problemes vocals, que pràcticament no la deixaven parlar. A més, està rebent un grandíssim suport a través de les xarxes socials per part dels seus seguidors i fans.

 

L'adeu als escenaris

La cantant va començar a suspendre concerts i, finalment, va haver de suspendre la gira 'El Dorado Tour' a causa dels problemes en les seves cordes vocals. A raó del seu estat de salut, que arrossega des d'inicis de novembre, va haver de retirar-se perquè els seus metges van recomanar-li deixar de cantar temporalment fins que estigués recuperada. De fet, es preveu que fins al 2018 no torni als escenaris.

 

Els problemes amorosos

D'altra banda, la relació de la colombiana amb el futbolista barceloní també li va portar maldecaps. El suposat distanciament de la parella, així com les discussions entre ambdós, han estat en el punt de mira dels mitjans i dels seus seguidors. De fet, ells sempre han volgut desacreditar els rumors publicant fotografies a les xarxes socials en què apareixien junts, en família i feliços.

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris