Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Olga Moreno.

Les imatges que demostren a Rocío Flores que Olga Moreno no ha passat pàgina

Rocío Flores s'assabenta de la veritable situació de la sevillana

Rocío Flores continua gaudint de les seves vacances amb tota mena de luxes. La neta de La más grande té temps per a tot: per passar uns dies al costat del seu pare i, fins i tot, per fer-se algun retoc.

També per estar al corrent de l'última hora sobre la seva exmadrastra, Olga Moreno. La sevillana afronta el primer estiu com a soltera i sembla que, amb tant de temps lliure, li ha donat per pensar en els seus problemes. Almenys, és el que es desprèn de les últimes imatges de la dissenyadora a Formentera, on se l'ha vista amb un aspecte seriós.

Rocío Flores s'assabenta de la veritable situació d'Olga

Rocío Flores fa mesos que no apareix al costat d'aquella que encara és dona del seu pare. Rocío sempre es va mostrar propera amb Olga i, fins i tot, es va posicionar al seu costat quan es va separar d'Antonio David. Tot i això, quan la sevillana va decidir trencar el seu silenci a cop d'exclusiva, la relació es va acabar.

La filla de l'exguàrdia civil es va sentir traïda i, des de llavors, ja no se les ha tornat a veure juntes. La relació està més freda que mai i la col·laboradora d'Ana Rosa decidia acostar postures amb el seu pare i amb la parella d'aquest, Marta Riesco.

Fotomuntatge d'Olga Moreno i Rocío Flores
Rocío Flores sap la veritat sobre la situació de la seva madrastra. | Catalunya Diari

Mentre Rocío presumeix de vacances amb el seu pare, Olga gaudeix del seu primer estiu com a soltera. Ho fa a Formentera, amb el seu grup d'amics i germanes en qui s'ha refugiat aquests últims mesos.

Tot i això, malgrat l'entorn idíl·lic que ofereix l'illa, la dissenyadora no sembla estar passant-s'ho bé. Els problemes se n'han anat amb ella i se la veia amb aspecte seriós mentre parlava amb una de les seves amigues.

Han estat deu mesos frenètics on la seva vida ha fet un gir radical difícil de reconduir. Tot i que es mostra decidida a seguir amb la seva vida i a tornar a somriure, és inevitable que, de vegades, les seves pors i decepcions retornin al cap.

Davant l'absència de la companyia de la filla d'Antonio David, Moreno ha trobat al seu entorn un suport fonamental. I més ara, quan la seva amistat amb Ana Luque també es troba en una situació delicada i a punt de trencar-se definitivament.

Rocío Flores i la confessió més preocupant d'Olga

Rocío Flores s'assabentava ahir en directe d'allò que està turmentant Olga durant les vacances. Atès que el contacte entre les dues sembla ser molt limitat, la filla d'Antonio David desconeix allò que realment preocupa aquella que un dia va ser la seva segona mare.

Olga Moreno en la platja
Olga s'emporta els seus problemes familiars de vacances. | Europa Press

Sálvame va emetre en directe les imatges de la sevillana mentre gaudia d'un bany agradable en una de les platges de Formentera. Allà, en la tranquil·litat de les onades, Olga es va confessar amb una amiga sobre la seva por més gran.

Un expert en lectura de llavis va desxifrar el discurs de l'andalusa traient a la llum els problemes que li estan amargant les vacances. «El que volen de nosaltres… és perillós i em fa por», és una de les frases soltes que Olga pronuncia.

«Així no, ho hem de decidir, però a banda de tot el que ens estan oferint, ho hem de parlar i decidir», afegeix. Aquestes frases al costat de l'aspecte seriós d'Olga fan pensar que hi ha alguna cosa a la seva vida amb el que sembla no estar d'acord i que la preocupa.

Marta López, que va estar amb ella durant aquella jornada a la platja, va assegurar que aquesta conversa girava al voltant del lloc on anirien a dinar. Cosa que no va convèncer la resta de col·laboradors que pensaven que guardava relació amb els seus problemes amb Antonio David.