Les imatges més íntimes i familiars de la família reial

Les imatges s'han difós per celebrar el 50 aniversari del rei Felip

Los Reyes y sus hijas almorzando.
Els Reis i les seves filles esmorzant. | Casa Real

 

Tot i que la vida dels monarques espanyols és d'interès públic i coneixem molts detalls d'aquesta, hi ha moltes coses que queden en la intimitat i que pocs saben. Per celebrar el 50 aniversari del rei Felip, Casa Real ha difós una sèrie d'imatges sobre la vida quotidiana i familiar de la reialesa. Molts experts han analitzat una a una les instantànies i han deduït una sèrie de dades que fins ara no es coneixien. Aquí els vuit més importants.

8 detalls sobre la Família Reial que no coneixíes

La majoria d'ells són propis de les famílies més normals, i és que al cap i a la fi Felip, Letícia i les seves dues filles són tan humans com qualsevol altre.

1. Leonor és esquerrana

Sembla increïble, però fins ara no s'ha sabut que la princesa d'Astúries utilitza la mà esquerra. En altres temps, l'haurien obligat a utilitzar la dreta. Sort que els temps canvien.

2. Sofía fa teatre

Segons podem veure en les imatges, la petita de la família és aficoinada al teatre, i és que a l'hora de dinar Letícia li pregunta si ja se sap bé el paper. Saber actuar és una cosa essencial en la reialesa.

3. Letícia és l'encarregada del menjar

És la Reina qui serveix la sopa i el peix, encara que no sabem si és la mateixa Letícia qui cuina el menú. En qualsevol cas, sembla que les petites no li fan fàstics a la «sopeta».

 

4. Felip, fanàtic del vi blanc

Ja sabíem que Felip és molt aficionat a l'enologia, però ara també coneixem que s'interessa especialment pel vi blanc. Just el contrari que Letícia, que no prova ni una gota d'alcohol.

5. Li diuen «mami» a Letícia

Algun es podria imaginar que tant Leonor com Sofia li deien a la seva mare «reialesa» o «la seva excel·lència», però no és així. Com qualsevol filla del poble, el mot favorit de les petites és «mami».

6. Es preocupen per la seva educació

Felip i Letícia revisen la notes que treuen les seves filles i al cotxe pregunten pels exàmens. Una escena quotidiana que podria produir-se en qualsevol família espanyola. Ara podem saber que Sofia ja té els deures d'anglès acabats. Bé per tu, Sofia!

Sofía y Letizia repasan los deberes.
Sofia i Letícia repassen els deures. | Casa Real

 

7. Leonor té bona memòria

En una de les escenes la família reial torna a Zarzuela amb cotxe. Pel camí, els monarques li pregunten a Leonor si ja sap la taula periòdica per a l'examen de «natus». La petita recita les propietats de cada element i no falla ni un.

8. L'hereva és una nena natural

Que no es perdin els bons costums! Leonor és igual d'espontània i planera que el seu avi, posant al límit el protocol en segons quines situacions. En l'esmorzar es crema amb la sopa mentre la seva germana es pixa de riure.


Comentaris

envia el comentari