Josep Maria Mainat, l'excantant de la Trinca

Les proves que revelen què va passar realment la nit en què volien matar Mainat

Els col·laboradors han comentat l'actitud d'Angela Dobrowoslki

La història de Josep Maria Mainat continua. Tot i que en un primer moment l’empresari català va demanar discreció, no hi ha hagut cap pas d’aquesta investigació que no hagi estat compartida públicament als mitjans.

En aquesta ocasió ha estat Antena 3 i el seu programa ‘Espejo Público’ qui ha oferit unes imatges inèdites sobre la parella. Es tracta d’unes imatges de la fatídica nit del 22 al 23 de juny, on Angela Dobrowoslki va intentar assassinar el seu marit. En aquestes es pot veure a l’ambulància arribant a la casa de Mainat per emportar-se la víctima malferida cap a l’hospital.

Les imatges de la nit de l'intent d'homicidi i la reacció d'Angela Dobrowoslki 

Segons han informat en el programa, i tal com confirma l’informe policial dels Mossos, l’empresari català es trobava despert durant aquestes imatges. Així, el coma hipoglucèmic que va propiciar l’intent d’assassinat de Dobrowolski va durar uns 20 minuts.

Imatges de Josep Maria Mainat sent traslladat a l'hospital pels sanitaris la nit de l'intent d'assassinat
Imatges de Josep Maria Mainat sent atès pels sanitaris la nit on el van intentar assassinar | Espejo Público

A les imatges es pot veure com Mainat aixeca els braços mentre els sanitaris el transporten, i segons confirmen estaria barallant-se amb la seva esposa. A més, els col·laboradors recorden que Angela estava tranquil·la fins a aquell moment, però que va començar a posar-se nerviosa després de l’arribada dels serveis d’emergències- sobre les 4.50h del matí.«Diuen els metges que ella estava alterada. Però, malgrat el moment en què discuteix amb ell, no la veig alterada», afirmava el col·laborador Nacho Abad a ‘Espejo Público’.

«Mainat en aquell moment està atordit, però sembla que Mainat l’explica els fets. Quan ell se’n va, ella torna a buscar el telèfon de Mainat i no el troba. Després entra el sanitari i mireu quant tarda a trobar-ho», assenyalava.

El col·laborador Nacho Abad comentant les imatges de Mainat la nit del seu intent d'assassinat
El col·laborador Nacho Abad comentant les imatges de Mainat la nit del seu intent d'assassinat | Espejo Público

Amb aquesta teoria també es confirmaria que Dobrowolski va intentar que Mainat no contactés amb ningú després de l’intent d’assassinat. Quan l’empresari va obtenir el telèfon va trucar al seu fill Pol, a qui li va demanar que presentés una denúncia per intent d’homicidi. Ell així ho va fer, afirmant que tenia por pel seu pare i els seus germans petits.

Continua així la tensa història de l’empresari català i la seva dona. De ben segur les principals cadenes de televisió del país seguiran oferint totes les dades del cas a mesura que avancin els processos judicials.