IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Les imatges de Pedro Almodóvar amb la seva parella Fernando Iglesias en un local de Madrid

La festa va seguir fins a altes hores de la nit a la Bala Perdida Club

Pedro Almodóvar junto a Fernando Iglesias, en el centro de la imagen
Pedro Almodóvar al costat de Fernando Iglesias, al centre de la imatge| Instagram

Malgrat ser un dels personatges més reconeguts del nostre país a escala internacional, Pedro Almodóvar mai ha donat massa detalls sobre la seva vida privada o sentimental. És conegut que el cineasta surt des de fa un temps amb el fotògraf Fernando Iglesias, però són molt poques les vegades que es deixa veure en públic acompanyat per la seva parella.

Aquest escut des del qual tots dos es protegeixen s'ha quedat en res després de la publicació d'unes imatges a Instagram. En elles podem veure a l'artista madrileny acompanyat d'altres celebrities espanyoles com Blanca Suárez, Felix Sabroso o Hugo Silva, figures destacades del setè art. Tots es van reunir al restaurant madrileny de 'Las chicas, los chicos y los maniquís', la carta dels quals s'inspira en els metratges del lloat director espanyol.

A les imatges podem veure al xicot d'Almodóvar al costat de Carlos Areces o Hugo Silva. Les instantànies d'aquesta reunió tan il·lustre han estat penjades per l'establiment, que agraïa la presència del director amb aquestes paraules: «Avui és el dia més feliç de la nostra curta vida. Gràcies, Pedro Almodóvar, per la teva visita i suport, has estat i ets la principal inspiració de la nostra brigada creativa».

La festa va continuar fins altes hores de la nit 

Després de degustar el menú, tots es van traslladar a la planta baixa per passar la nit a la Bala Perdida Club, on van continuar la festa entre copes i riures, com es pot apreciar en el compte d'Instagram del local.

 

Jarana is allowed para @blanca_suarez y @jau4ever tras su visita a @losmaniquis Planta -1 de @axelhotels, ¿bajas? #Atocha49

Una publicación compartida de Bala Perdida (@balaperdidaclub) el


Comentaris

envia el comentari