Fotomuntatge d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz i Foxy, que va ser xòfer d'ella

La impactant revelació del xòfer d'Isabel Pantoja sobre Julián Muñoz

Fosky ha donat a conèixer un fet de la vida de Julián Muñoz que desconeixíem

Aquests dies, Isabel Pantoja i Julián Muñoz han tornat a ser notícia perquè s'ha emès la segona entrega del documental. En aquesta ocasió, l'exalcalde de Marbella ha parlat de l'amor obsessiu que sentia per la cupletista i fins i tot de la manera com ella el va fer fora de la casa. I tot això també ha donat peu a que una tercera persona hagi parlat sobre aquestes i altres qüestions.

Aquesta perdona és Fosky, l'antic xòfer de l'artista. I és que, a part de comentar tot el que s'ha dit fins ara, ha revelat un detall de Julián Muñoz que desconeixíem del tot.

Fosky parla de l'amor entre Isabel Pantoja i Julián Muñoz

Una de les persones que va viure més de prop la història d'Isabel i Julián és el que aleshores era xòfer d'ella, Fosky. Per aquest motiu, 'Viva la vida' l'ha entrevistat aquest cap de setmana. El programa volia saber què era veritat i què era mentida del que Muñoz va explicar a la docusèrie.

Primer de tot, Fosky va negar que la sevillana fes fora de casa el seu nòvio. Va explicar que ella va trencar amb ell «per burofax» i que ho va fer perquè la van convèncer «María Navarro, Agustín Pantoja i Teresa, que eren els donaven la cara per ella i cuidaven la seva imatge».

«No volien que estigués amb un pres, amb un delinqüent. Ella volia seguir amb ell, però tenia molts fronts oberts, com la seva mare, el seu germà, l'entorn. Mai em va dir que volia que Julián se n'anés de la casa. La van obligar a signar el burofax».

Imatge d'Isabel Pantoja amb Julián Muñoz posant somrient
Segons Fosky, a Isabel Pantoja la van obligar a deixar Julián Muñoz | GTRES

I va afegir: «Ella se l'estimava. Els problemes que hi va haver posteriorment, com l'entrada a presó, van provocar que la família i els amics de Pantoja guanyessin terreny».

Fosky revela una cosa inesperada de Julián Muñoz

Això sí, l'entrevistat va reconèixer que és cert que l'exregidor de Marbella tenia un amor obsessiu per la cupletista. Tant és així, que patia moltíssim quan ella no el visitava a la presó i quan no li prestava tanta atenció com ell volia quan estava de permís.

En aquest punt, va confessar una cosa que ningú s'esperava. «Jo l'he vist patir molt. Una vegada que estava de permís, es va intentar matar. Es va empastillar perquè la Isabel no venia a casa», va dir.

Aquesta informació va sorprendre molt els integrants de 'Viva la vida', ja que mai s'havia parlat d'aquest suposat intent de suïcidi per part de Julián, per això li van demanar que donés més informació al respecte. I Fosky va afegir: «El Julián, quan va sortir de la presó, tenia problemes de depressió. Va sortir fet un cadàver».

«Moltes persones vam lluitar perquè el deixessin sortir. Quan li van donar el segon permís penitenciari i no va veure la Isabel, va entrar en una depressió tremenda, i un dia es va prendre pastilles. Vaig pujar a la casa i me'l vaig trobar a terra vomitant».

Primer pla de Julián Muñoz
Julián Muñoz, en paraules de Fosky, estava obsessionat amb Isabel Pantoja, i per això va patir tant | GTRES

Així mateix, va afegir: «No ho vaig explicar a ningú. Només a la seva germana, que va venir a veure'l. El Julián tenia una obsessió amb la Isabel: dormia pensant en ella i esmorzava, dinava i sopava pensant en ella. I es pensava que jo el controlava, però no, jo el cuidava».

De la mateixa manera, va revelar sobre l'exalcalde de Marbella: «Em va enviar més de quinze cartes per a ella en què li deia de tot, bo i dolent. Les vaig cremar, perquè l'haurien destruït. Mai he volgut tenir problemes amb ells, l'únic que he fet ha estat solucionar els seus problemes en la mesura que he pogut».