Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin: la dinerada que guanyarà cada mes per simplement estar callat

Iñaki Urdangarin començarà a rebre una quantitat escandalosa

Iñaki Urdangarin va d'escàndol en escàndol. Primer va ser el cas Nóos i després ha estat la seva relació amb Ainhoa Armentia, malgrat continuar casat legalment amb la infanta Cristina. I ara torna a posar-se al disparador per una qüestió econòmica.

En concret, l'exduc de Palma ha causat perplexitat en conèixer-se la dinerada que la seva dona li pagarà mensualment quan es divorciïn. Es tracta d'una xifra realment elevada, amb què alguns mitjans afirmen que és la manera que quedi callat. Sí, que no parli del cas esmentat pel qual va acabar a la presó i ni tampoc d'aquella que legalment encara és la seva família política.

Iñaki Urdangarin veu revelar-se el detall del divorci

El pare de Pablo Urdangarin ha vist que s'ha tornat a parlar de la seva figura aquests dies, perquè ha tingut la gosadia de fer una cosa per la qual l'han qüestionat públicament. Se n'ha anat amb la seva xicota d'escapada on anava amb la seva dona i fills a Baqueira, i s'hi han allotjat a la casa on ho fa des de fa anys la família del rei.

Imatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia fent-se un petó apassionat
Iñaki Urdangarin continua casat legalment, però és feliç amb Ainhoa. | Mediaset

Iñaki ha vist que el seu atreviment, així com continuar tenint escorta, ha provocat furibunds atacs cap a ell. Clarament, el basc té nova vida amb Ainhoa i no dubta a presumir-ne. Tanmateix, s'han posat sobre la taula les raons per les quals el divorci amb la infanta Cristina no s'ha produït encara. Davant de tot això, Urdangarin ha vist que el periodista Juan Luis Galiacho ha explicat la raó per la qual continuen casats. Ha exposat al programa 'Fiesta' que:

«El divorci s'oficialitzarà a partir del 6 de juny, que és quan la seva filla Irene compleix la majoria d'edat. Acudiran a un notari i la jove, pel fet de ser dependent, haurà d'anar també per donar el vistiplau. Si ho fessin ara, haurien d'acudir al jutjat per ser ella encara menor. Irene haurà de donar el vistiplau a les clàusules que s'estableixin entre els dos pares perquè a ella l'afecten. I no sé si Miguel, que viu a Londres, també ho haurà de fer per ser dependent igualment».

Iñaki Urdangarin veu sortir a la llum la dinerada que guanyarà

L'encara cunyat de Felip VI ha vist que Galiacho ha revelat també com es beneficiarà del divorci. Segons ha manifestat, Iñaki rebrà de la infanta «una quantitat mensual de 25.000 € i una indemnització superior als 2.000.000 €. Indemnització que suposadament se li donaria per escriure un llibre de memòries», que és el que li ofereixen algunes editorials. A més, a Urdangarin «li donarien diverses propietats, diversos immobles, entre els quals hi hauria el de Bidart (França). I hi haurà més coses que anirem comentant els pròxims dies».

L'exjugador d'handbol haurà pogut observar que les paraules del periodista han causat un gran enrenou, especialment la de la seva assignació mensual. Sobre aquesta, Juan Luis ha admès: «En teoria, l'hauria de pagar la infanta Cristina».

Això sí, Iñaki ha vist que també hi ha hagut col·laboradors que han entès la gran quantitat que rebrà després de divorciar-se. Aquest ha estat el cas de Beatriz Cortázar, que ha dit: «És lògic, perquè ell no actuava sol. Estava casat amb Cristina i ha estat ell qui ha estat a la presó. Evidentment, hi haurà d'haver uns pactes de silenci o del que sigui. És clar, perquè ha estat qui s'ha hagut de menjar el més amarg d'aquest pastís».

Fotomuntatge de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin
Ja hi ha data per al divorci d'Iñaki Urdangarin. | Catalunya Diari

Tot seguit, Galiacho ha afegit el següent sobre la procedència dels diners que rebrà: «L'emèrit està fent donacions en aquests moments a la seva filla. Tot es comença a gestar quan el rei Joan Carles viatja a Ginebra i es reuneix amb Cristina i els seus fills. En aquesta reunió, Juan Urdangarin diu que al seu pare li han de donar una pensió vitalícia perquè s'ha menjat cinc anys de presó. A partir d'aquí, tenint la reina Sofia com a intermediària fonamental, es comença a negociar. El que passa és que, de vegades, Iñaki fa passos que són provocacions, com l'última, i que ho trenquen una mica tot».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!