Iñaki Urdangarin no pot sortir al pati de la presó per l'onada de calor

Les altes temperatures també assoten la presó de Brieva, si bé el marit de la Infanta Cristina té la sort de comptar amb un aire condicionat propi
Urdangarin
Iñaki Urdangarin no pot sortir al pati de la presó per l'onada de calor | CatalunyaDiari.cat

Iñaki Urdangarin també pateix, com la resta d'habitants de la península Ibèrica, els fortíssims efectes de l'onada de calor que està assotant el país aquests dies. Per aquest motiu, ell també s'ha vist obligat a seguir una sèrie de pautes a tall de protecció, davant les temperatures extremes que estan assolint els termòmetres de la presó de Brieva.

 

Urdangarin no pot sortir al pati de Brieva

I és que, segons recull 'La Coctelera', en algunes zones del centre penitenciari es pot arribar a registrar fins a 50 graus centígrads de temperatura, de manera que la direcció de la presó s'ha vist obligada a aplicar uns quants canvis amb l'objectiu d'evitar que ni les recluses ni Urdangarin acabin sent víctimes d'alguna lipotímia.

 

En aquest sentit, des de la cúpula del centre de Brieva han pres la determinació que el cunyat del rei Felip no surti al pati privat on normalment acostuma a invertir part del seu temps lliure, passejant amunt i avall durant diverses hores al llarg de la setmana.

 

La informació ha estat explicada i detallada en un article a càrrec de la periodista Pilar Eyre, que també ha fet patent que la mesura ja hauria estat comunicada a Iñaki Urdangarin.

 

Aire condicionat i televisió per a ell sol

Cal destacar, però, que no tot són males notícies per al marit de la infanta Cristina. I és que, afortunadament per a ell, Urdangarin disposa d'un gran privilegi: la seva cel·la compta amb un aire condicionat propi així com una televisió on, segons destaca la periodista, el gendre de l'emèrit Joan Carles acostuma a veure-hi la missa dels diumenges.

 

Així doncs, tot apunta que les llargues estones que haurà de passar Urdangarin a la cel·la no seran tan dures ni avorrides com caldria esperar. A més a més, les circumstàncies permetran que el marit de la infanta gaudeixi d'algunes de les seves activitats predilectes, tals com llegir o escriure.  

 

 

També et pot interessar...Comentaris
Mireia
Vergonya em daria , comentar res d'aquet paio , quan hi han sence sostre i sence aigua ?
Montse
Ah pero algú es creu que està a la presó?

envia el comentari