S'incendia el restaurant de Dabiz Muñoz amb Cristina Pedroche dins

Diversos clients que es trobaven menjant han compartit imatges de la parella sortint del local

Dabiz Muñoz amb una dotació de Bombers que va reduir l'incendi ocasionat al seu restaurant 'DiverXO' de Madrid. 22 agost 2020.
Alguns clients van compartir a les xarxes la tensió del moment | Twitter @oscarac07

Aquesta tarda de dissabte començava amb un ensurt per Cristina Pedroche, Dabiz Muñoz i els clients del restaurant DiverXo de Madrid. Un incendi s’ha declarat a les 15.00h quan la col·laboradora de televisió i el cuiner es trobaven dins de l’establiment.

Moltes persones han fet eco del succeït a les xarxes, compartint instantànies on es poden veure a Pedroche i a Muñoz preocupants mentre parlen amb els serveis d’emergències i els cossos de policia que han acudit al lloc dels fets.

El restaurant DiverXo, propietat de Dabiz Muñoz, està situat al carrer Padre Damián de Madrid, hauria patit l’incendi per un problema en el sistema d’extracció. Afortunadament no s’han de lamentar víctimes tot i que si danys materials. Fins al lloc dels fets s’han traslladat tres dotacions de bombers de l’Ajuntament de Madrid.

Dabiz Muñoz comparteix un missatge d'una clienta que es trobava al restaurant

Ni Pedroche ni el seu marit han comentat encara l'incendi a les xarxes, però Muñoz ha compartit a les seves històries el dolç missatge que una clienta l'ha escrit després de l'ocorregut: «Hola Dabiz, hem estat menjant avui a Diverxo. Hem gaudit molt de l'experiència que hem pogut viure, tot i que només hem arribat a l'amanida» mig bromejava aquesta usuària anomenada Ester.

«Volíem donar-te les gràcies a tu i a l'equip de DiverXO per haver estat excepcionals en tot moment, i el desallotjament s'ha fet amb moltíssima professionalitat», continuava aquesta clienta en un missatge compartit per Dabiz Muñoz. «Lamentem tot el succeït i esperem que pugueu recuperar tot ràpid. Per fortuna, tant tots vosaltres com els comensals estem bé. Molt d'ànim i fins aviat». 

Així, queda confirmat que tot ha quedat en un ensurt i algunes pèrdues materials al restaurant que aviat podran solucionar. Mentrestant, els seus clients i seguidors no dubten en intentar recordar l'amor que els tenen i ara, a més, han viscut una anècdota que no s'esperaven quan van escollir el restaurant DiverXO per dinar.


Comentaris

envia el comentari