Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La incòmoda trucada a Belén Esteban: «Andrea, estic treballant»

La controvertida col·laboradora de 'Sálvame' va contestar al telèfon sense saber que tenia el micròfon obert
Belén Esteban, en arxiu al plató de 'Sálvame' | Telecinco

 

Belén Esteban va protagonitzar una escena d'allò més pintoresca el passat dissabte a 'Sábado Deluxe'. La controvertida col·laboradora de Telecinco va rebre diverses trucades al seu mòbil i, després d'un primer intent de deixar sonar la trucada, Esteban va optar per agafar-lo sense tenir en compte que tenia el micròfon obert i tothom podia sentir com responia a la trucada.

 

«Andrea, estic treballant», van poder escoltar en sec els espectadors del programa en plena emissió. I és que tot i que el pla televisiu enfocava Raquel Mosquera, Esteban irrompia en escena en tenir el micròfon obert i en parlar amb la seva filla petita, Andrea Janeiro.

Belén Esteban tenia el micròfon obert

Belén Esteban tornant a plató després de rebre la trucada | Telecinco

 

Belén Esteban, minuts abans, havia abandonat el plató i, en fer-ho, havia interpretat que la seva veu ja no se sentiria. Tot i això, els tècnics no van apagar el seu micròfon i això va provocar que la seva veu irrompés mentre parlava Mosquera. 

 

Entre els somriures dels altres col·laboradors mentre aquesta tornava a plató, la mateixa Belén Esteban va comentar perplexa: «Què se m'ha colat, no?». Tot i això, els altres membres del programa van prosseguir amb l'entrevista a Mosquera, encara que no es van estar de res per preguntar si la responsable de la trucada era la seva filla, Andrea Janeiro. 

 

 

Esteban no entra en la polèmica

«Està tot molt bé», al·legava la mateixa Belén Esteban sobre el contingut de la trucada, sense revelar més detalls de tot plegat. Com no podia ser d'una altra manera, però, 'Sálvame' va treure un gran rèdit de la curiosa situació i els col·laboradors del programa de Telecinco no van dubtar gens ni mica en recordar, de tant en tant, la divertida situació a Esteban.

 

El que més crida l'atenció de tot plegat, però, és que en un programa com 'Sálvame' —on tot està programat fins a l'últim detall i no es deixa res a la improvisació— s'hagués d'aturar durant uns instants per un error d'aquesta dimensió. 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

Comentaris