IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Acusen els Mossos de passivitat davant els manifestants que van tallar l'AVE a Sants durant la vaga general

Els agents es va limitar a separar els dos bàndols que es van crear

Manifestants concentrats a l'estació de Sants
 

Durant la Vaga General del 8 de novembre, un grup de joves van prendre el control de l'estació de Sants, instal·lant-se a les vies de l'AVE, impedint el correcte funcionament del trànsit ferroviari. Aquesta situació, gravada per Antena 3, van provocar l'enuig dels usuaris de la línia.

Davant d'aquesta situació, els Mossos d'Esquadra van crear un cordó de seguretat per evitar que els manifestants i els clients enfadats poguessin coincidir, provocant la sorpresa per part d'aquests últims, que no podien creure que els agents no prenguessin mesures contra els concentrats.

Imatge dels Mossos a l'estació de Sants, ahir.
Imatge dels Mossos a l'estació de Sants, ahir. | CatalunyaDiari.cat

 

Entre crits i molèsties, aquells que no podien fer ús de la línia de tren recriminaven a la policia catalana que no poguessin retirar a «50 putos nens», incrèduls que vuit agents no realitzessin cap actuació. Fins i tot, els hi van arribar a sol·licitar la possibilitat de treure'ls «ells mateixos», demanant permís per anar a «fer-los fora».
 

Actuació passiva

Els Mossos, per la seva part, van romandre quiets, separant els dos bàndols, explicant que les seves ordres eren «evitar agressions entre persones». A més, explicava un dels usuaris, els agents tampoc oferien alternatives per la via telefònica, doncs assegurava que havia trucat a la policia i que des de la centraleta li havien reconegut que «no podem fer res». «Donar-li hòsties a 20 persones és absurd», concloïa.


Comentaris

envia el comentari