URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

La història d'amor de Joaquín Prat després d'un matrimoni fallit

La faceta més personal del col·laborador d''El programa de Ana Rosa' és gairebé desconeguda

Joaquín Prat a 'El Programa de Ana Rosa'
Joaquim Prats no va tenir sort en el seu primer matrimoni però va tornar a confiar en l'amor | TELECINCO

Joaquín Prat, el fill del mític presentador de televisió i ràdio Joaquín Prat Carreras, ha portat una vida professional i sentimental bastant discreta, tot i la popularitat que va tenir el seu pare.

Actualment, al capdavant del programa 'Cuatro al día' i amb molt èxit d'audiència, el presentador, de 45 anys, s'ha anat guanyant la popularitat i el prestigi amb els anys. Va ser quan va fitxar el 2009 per 'El programa de Ana Rosa' quan va començar a créixer la seva popularitat entre el públic, cosa que el va portar a presentar programes especials de Nadal al costat de Paz Padilla o el 'reality' 'Campamento de verano'.

Ara mateix, centrat en el seu nou programa 'Cuatro al dia', que ha aconseguit aixecar les audiències de cada tarda a Cuatro, segueix igualment col·laborant amb 'El programa de Ana Rosa', fent més amens els matins als espectadors, ja que la seva figura entranyable és molt apreciada entre l'audiència.

Joaquín Prat va fracassar en el seu primer matrimoni però va tornar a trobar l'amor

Però la seva faceta personal és encara més desconeguda. Es va casar per primera vegada amb Paula González el 2005, un amor que es va trencar quatre anys després però que no li va fer perdre la il·lusió per l'amor. Anys després va trobar l'amor amb Yolanda Bravo, amb qui fa deu anys que està i han tingut un fill, que recentment va complir 5 anys. Yolanda aportava 3 fills a la relació d'un matrimoni anterior, cosa que a Joaquín Prat no va semblar importar-li i això va fer que es convertissin en família nombrosa de la nit al dia.

Fa un any, van sorgir rumors que la parella no estaria passant el seu millor moment i que estarien travessant una crisi sentimental, tot i que en un esdeveniment Prat va comentar als mitjans, tancant qualsevol polèmica: «Ho entens quan ets un personatge públic, jo ja ni em cabrejo. A Yolanda no li va fer molta gràcia, a més vam haver de desmentir-ho. En aquesta ocasió, Yolanda es va posar en un photocall a posta, però no cal dir res».


Comentaris

envia el comentari