Primer pla de Jordi González

Indignació entre els espectadors de Telecinco: «Rentada de cara»

Els fans de 'Secret Story' han lamentat els fets durant el debat final

La final de 'Secret Story', com és habitual en qualsevol reality de Telecinco, no ha estat exempta de polèmica.

Finalment, i malgrat les apostes, va ser Luca Onestini qui es va alçar amb l'anhelada victòria. I alguns espectadors ja havien vaticinat que l'italià seria el guanyador.

Luca Onestini al plató de 'Secret Story'
Luca Onestini, proclamat guanyador de 'Secret Story' | Telecinco

«Opino que, com que és italià, és més probable que guanyi Luca Onestini. Això interessa a la cadena i a Mediaset. No hem d'oblidar que Mediaset és una empresa italiana», assenyalaven.

Tot i això, aquest no va ser l'únic moment èpic de la nit. La bronca" monumental que van protagonitzar Jorge Javier Vázquez i Lucía Pariente va ser el tema més comentat.

Lucía Pariente al plató de 'Secret Story' amb altres concursants
Jorge Javier Vázquez va fer fora Lucía Pariente del plató de 'Secret Story' | GTRES

El presentador va perdre completament els papers i fins i tot va expulsar la mare d'Alba Carrillo de plató. Tot va començar arran de les acusacions que Pariente va fer sobre un suposat bolígraf que una de les seves companyes, Cristina Porta, tenia quan participava al concurs.

Cosa que estaria totalment prohibida per l'organització i que s'hauria de penalitzar. Vázquez, però, no es creia les paraules de Lucía.

I no només això, sinó que les va amenaçar, a ella i a la seva filla, en ple directe i les va acusar de falses i mentideres.

«Estàs mentint, com ja ho has fet tantes vegades», carregava Jorge Javier contra Lucía. «Dieu mentides, manipuleu i sembreu el dubte», seguia dient.

Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes'
Jorge Javier Vázquez va explotar en ple directe | Telecinco

I això va acabar traient de polleguera la concursant, que el va titllar de «fanfarró». I li va etzibar: «Jorge, tens un valor collonut, perquè això no és veritat».

«Surt de plató. A mi em dius que soc fanfarró? Fora. Si no surts, no continuo amb el programa», va explotar, totalment furiós.

I després que la dona es negués a marxar, li va dir: «Estic fins al cony de les vostres disculpes… Al carrer».

«Fa molt de temps que aguantem, aquí, i no em relaxo. Lucía, t'he dit que abandonis el plató. Si no se'n va ella, me'n vaig jo», insistia cada vegada més nerviós. I aleshores va demanar anar a publicitat, i abans va llançar un últim dard.

«Tu i la teva filla sou les persones més desagraïdes i falses del món», sentenciava.

Telecinco intenta fer una rentada de cara al debat final

Aquesta reacció de Jorge Javier Vázquez va ser molt criticada a les xarxes socials, on se'l va arribar a titllar de dictador, entre moltes altres coses.

Doncs bé, tres dies després d'aquesta gala final, Telecinco va prendre la dràstica decisió de comptar només amb els finalistes al gran debat.

Un tema que ha tornat a disgustar l'audiència de 'Secret Story'. «Bona nit. Benvinguts a la nit dels finalistes. Aquest plató de seguida s'omplirà amb els finalistes», anunciava Jordi González.

Jordi González la va pifiar a 'Secret Story'
Jordi González la va pifiar a 'Secret Story' | Mediaset

Precisament, només començar el debat, a les xarxes socials molta gent es va mostrar sorpresa davant aquest dràstic i inesperat canvi de plans.

I els comentaris negatius cap a l'organització del reality no s'han fet esperar. «Ah, que només hi ha els finalistes? Rentada de cara, oi? No ho penso veure. Bona nit», comentava una usuària a Twitter.

Molts han vist aquest canvi de plans com un intent desesperat per part de Mediaset d'allunyar-se de la polèmica generada després del que va passar a plató dijous passat. Consideren que el que volen és rentar la seva imatge.

«Doncs no sé quin entreteniment pensen fer amb els figures dels finalistes", lamentaven. D'altra banda, un altre sector de l'audiència apunta directament a Cristina Porta. «Un debat fet a mida per a la 'Cretina': sense concursants que portin la contrària al 'Bocapato'. Ni de conya ho veig».

«Preparats perquè aquest programa exclusiu per als finalistes marqui un 7% de share?», preguntava un altre espectador amb certa sorna.

«S'han proposat no arribar ni al 10% de share amb aquesta merda de concursants al debat», prosseguien les crítiques.