Lucía, concursant de 'La isla de las tentaciones' durant un moment del programa

«Quina estafa»: Indignació pel que ha fet Telecinco amb la trobada de Lucía i Manuel

El programa havia promès una trobada, que no s'ha complert en les condicions que s'esperaven


Feia dies que Telecinco anunciava la setmana especial de 'La isla de las tentaciones', una setmana en què han promès una campanya plena de continguts que reafirma el compromís de la cadena amb el 'reality' de l'amor. Per aquest motiu, s'han programat tres nits de la set que té la setmana, dedicades al programa. Aquest dilluns començaven amb una edició especial del debat, en el qual prometien confrontar per primera vegada Lucía i Manuel, després que els veiéssim abandonar el programa per separat.

Aquesta trobada s'havia entès com el contingut central del programa, ja que hi havia temes suficients per ocupar gran part de l'emissió del programa de Sandra Barneda. No obstant això, alguna cosa ha passat que ha enfonsat completament les expectatives que s'havien marcat els seguidors del programa, que ja estaven amb les crispetes esperant el retrobament més esperat de la televisió.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Sandra Barneda començava la gala anunciant aquest cara a cara, però el que ningú esperava és el que passaria a continuació. La presentadora connectava amb els dos convidats i aquests es trobaven en dos emplaçaments diferents, emplaçaments que, segons sembla no estaven dins els estudis de Mediaset i que ja presagiaven el pitjor. Els dos convidats es trobaven a casa i  connectaven amb el programa a través d'una videoconferència que, a més, a estones es bloquejava per la mala cobertura.

Això ha despertat ira entre els espectadors, que consideren que el programa els ha enganyat, ja que aquesta trobada s'havia concebut com el plat fort de la nit, un plat que finalment ha quedat en el cafè i amb poques opcions a ser un contingut realment sucós. El fet que tots dos es trobessin parlant a distància, dificultava la interacció i es perdia l'efecte cos a cos que tant es valora en els diferents cara a cara que se celebren en altres programes de Telecinco.

De moment, no sabem com els anirà aquesta repensada de les emissions en una sola setmana, una jugada arriscada, que pot sortir molt bé o enfonsar per complet un dels formats més exitosos de la cadena. Aquest canvi es deu al fet que Mediaset vol començar com més aviat millor amb la nova edició de 'Supervivientes', i per això han de deixar com més aviat liquidades les últimes entregues de les 'temptacions', ja que estan ocupant dos 'prime times' essencials per a l'emissió del programa de supervivència.

L'altra sorpresa que es guarda el programa

El cara a cara entre Lucía i Manuel era un dels plats forts de Telecinco per a la seva setmana dedicada a 'La isla de las tentaciones'. Però aquesta no és l'única sorpresa que s'ha guardat el programa per als seus fidels seguidors. L'altra la veurem previsiblement a la gala de dimecres i serà gràcies a una altra innovació que s'ha inventat la productora i que no s'ha vist igual en cap de les anteriors edicions del format.

Es tracta d'una foguera especial en què els nois van a trobar-se amb els temptadors preferits de les seves nòvies. Una trobada de la qual ha parlat aquest dilluns Sandra Barneda, explicant com es produirà i les normes que portarà associades. El programa no s'ho planteja com una guerra de tots contra tots i s'han establert unes bases perquè aquesta trobada funcioni.

Cada concursant podrà fer només tres preguntes de 'si o no' al temptador preferit de la seva xicota, i d'aquest interrogatori trauran les úniques dades que podran obtenir de les possibles relacions que estan tenint amb les noies. De moment, ja hem vist que Isaac entra a la foguera com el rei de la festa, amb un to desafiant i sense cap por al que li dirà possiblement Jesús, parella de Marina.