Alba Carrillo: «Quan l'eruga va pensar que era el seu final, es va convertir en papallona»

La coneguda participant de 'Supervivientes' no ha deixat ningú indiferent amb una de les seves darreres publicacions

 

Viva el amor! #bodaelsaynacho

Una publicación compartida de albacarrillooficial (@albacarrillooficial) el

Actualment, la coneguda model Alba Carrillo travessa un dels moments més dolços de la seva vida, al costat de David Vallespín. Recordem que el jove enginyer li va robar el cor després de la seva traumàtica, i alhora mediàtica, ruptura amb Feliciano López, amb qui es va casar l'any 2015, per separar-se dos anys més tard. 

Una experiència d'allò traumàtica, que la va fer no només perdre la seva confiança en l'amor, sinó que també la va obligar jurar que no assistiria mai més a un casament. Una promesa que, tot i això, aquest cap de setmana s'ha vist obligada a trencar, ja que Carrillo ha assistit a l'enllaç de dos dels seus amics més grans al costat del seu xicot. 

«Jo em vaig prometre que no aniria a més casaments, inclosos els meus, si no estava convençuda que eren de veritat. Vinc a acompanyar-vos convençuda, i a desitjar-vos el millor», va escriure Alba a Instagram, com a justificació. A més, la model també ha compartit una imatge on apareix al costat dels seus amics, amb el vestit de núvia el dia del seu casament amb Feliciano. 

 

 

Aquí en mi boda/circo con Nacho y Elsa. Nacho es mi amigo de toda la vida , del cole . En su hombro lloré mi primer desamor , me ayudaba con las mates en la mesa camilla de sus padres. Cuando quedábamos los amigos íbamos “al parque de Nacho” , al lado de su casa...Siempre presente en mi vida , igual que Elsa ,desde que se conocieron . Me acompañó en el hospital al nacer mi hijo, estuvieron en su bautizo, en mi boda , los días más importantes y también los días más normales , los de vaquero y moño. Hoy me emociona acompañaros en lo que será el principio de una nueva etapa maravillosa , os deseo toda la felicidad del mundo. No podéis haber tenido más suerte los dos de encontraros. Yo me prometí que no iría a más bodas , incluida mías , si no estaba convencida de que eran de verdad. Vengo a acompañaros CONVENCIDA y a desearos todo lo mejor , que mantengáis lo que ya tenéis . Os quiero #bodaElsayNacho

Una publicación compartida de albacarrillooficial (@albacarrillooficial) el

No s'oblida de Feliciano

La model ha aprofitat per titllar el seu enllaç amb Feliciano López de «circ», i també ha volgut deixar clar que actualment li va molt bé amb el seu enginyer, compartint una reflexió que els seus seguidors, i no només, han interpretat com una indirecta clara al tenista. «I just quan l'eruga va pensar que era el seu final, es va convertir en papallona», va escriure. 

 

Y justo cuando la oruga pensó que era su final , se transformó en mariposa #FELIZConmayusculas

Una publicación compartida de albacarrillooficial (@albacarrillooficial) el

Unes paraules que acompanyaven una imatge molt simbòlica també, i és que Alba apareix amb un barret a la mà, en el que sembla ser un comiat, i que ha estat molt aplaudit pels seus seguidors. De fet, molta gent l'ha volgut felicitar per superar finalment Feliciano, i dir adeu a una dura època de la seva vida, amb més il·lusió que mai. 

Consells a la nova parella del tenista

Aquesta darrera publicació, però, no ha estat l'única «dedicatòria» d'Alba Carrillo a la seva exparella. Recordem que Feliciano fa temps que ha superat el final de la relació amb la model, i ha refet la seva vida al costat de Sandra Gago. Després d'assabentar-se, Carrillo no va dubtar a aconsellar Gago, aparentment, per evitar que Feliciano també li pogués fer mal a ella. 

«M'ha explicat un company vostre que no seguirà els meus consells», va comentar la model als periodistes durant la festa de comiat de 'Supervivientes'. Ara bé, Carrillo ha insistit que ella estarà disposada a fer-li una abraçada, si les coses no acaben bé. «Si jo t'entenc, xata, però quan vagis plorant t'abraçaré. Jo, si vols, t'abraço, que ploraràs», va dir. 


Comentaris

envia el comentari