Belén Esteban en directe al plató de 'Sálvame'

La indiscreció de Belén Esteban sobre Carmen Bazán que no agradarà gens a Jesulín

La col·laboradora de 'Sálvame' ha tornat a parlar més del compte sobre la família del seu ex

Belén Esteban ha tornat a parlar més del compte sobre la família del seu ex, Jesulín de Ubrique, i és que quan es tracta d'Ambiciones, la col·laboradora de 'Sálvame' és incapaç de mossegar-se la llengua. Si bé l'altre dia la de San Blas desvelava en exclusiva que el torero per fi s'havia reunit amb les dues filles, Andrea i Julia Janeiro, amb les que havia quedat a dinar, sembla que aquesta indiscreció no va caure gens bé a la família de Jesulín. «Si callo em sentiria malament i seria molt injusta», deia. I és que després de molt temps criticant la seva actitud, la col·laboradora se sentia en el deure de justificar que a la fi el pare de la seva filla, a qui ha titllat de desatendre a la mateixa en més d'una ocasió, havia fet el pas de reunir-se amb ella.

La indiscreció de Belén Esteban

«Espero que no molesti cap de les parts, però em semblaria molt injust que hagi passat el que hagi passat i que jo callés... No diré absolutament res més, però em sento millor», afegia. A més, confessava que hauria estat Jesulín el que hauria pres la iniciativa. Sembla, però, que a Ambiciones no va caure gens bé que Belén hagués compartit els detalls d'aquesta trobada de forma pública. «Igual que he parlat i m'he queixat el temps que Jesús no ha vist a la seva filla, em semblava injust no dir-ho ara que sí que ho ha fet. No passa res perquè un pare vegi a una filla... Amagar les coses, tampoc ho entenc», ha comentat sobre la reacció que havien tingut els Janeiro.

«Cal anar amb compte perquè a l'altra part tampoc li ha anat gaire bé», ha confessat. En concret, la de San Blas ha assenyalat directament a María José Campanario, dona del torero, com la persona que s'hauria mostrat més crítica al respecte. I ara, sembla que Belén ha ofert més detalls sobre la que va ser la seva família política. Fa uns mesos es donava a conèixer que la matriarca del clan dels Janeiro, Carmen Bazán, havia estat internada en un hospital de Jerez de la Frontera per ser operada d'una afecció al maluc.

Missatge de Belén Esteban per a Carmen Bazán

Als seus 75 anys, la mare de Jesulín es manté allunyada del focus mediàtic, i ha preferit centrar-se en els seus fills i els seus néts. De fet, se sap que passa llargues temporades amb la seva filla Carmen Janeiro, i tant Jesulín com Víctor sempre estan molt pendents de la seva mare. Sobretot, després de la defunció del seu pare, Humberto Janeiro, l'estiu passat. Així, poc se sap sobre la nova i tranquil·la vida que porta la que va ser sogra de l'Esteban. Carmen prenia fa mesos la decisió de deixar casa seva a Cadis, i anar-se'n a viure a Marbella amb la seva filla i el seu gendre, l'empresari Luis Masaveau, encara que ara la col·laboradora televisiva ha optat per donar una mica d'informació al respecte.

De fet, explicava detalls sobre la relació que Bazán manté amb la seva néta Andrea a l'actualitat. I, encara que sempre ha intentat mantenir-se'n al marge, en aquesta ocasió la col·laboradora no ha pogut evitar llançar-li un missatge a qui va ser la seva sogra. «Espero que es millori», li ha desitjat. A més, ha especificat que Andreíta i la seva àvia mantenen el contacte bastant sovint. «Parlen per telèfon de tant en tant», ha dit al respecte. Una cosa, que sumat a l'acostament que hi ha hagut entre Jesulín i la seva filla, fa palès que les relacions dins de la família estan canviant per a bé.