ÚLTIMA HORA

🔴 Denuncien una agressió sexual a l'acampada de la plaça Universitat de Barcelona

Inés Arrimadas encén Instagram lluint un vestit ajustat

Les xarxes socials s’han encès amb el vestit de punt que la número dos de C's va estrenar dijous al Congrés dels Diputats
Inés Arrimadas encén les xarxes lluint un vestit ajustat | Instagram

 

Inés Arrimadas, coneguda per ser la mà dreta del líder de Ciutadans, va realitzar el passat dijous la seva primera participació en el Congrés dels Diputats com la número dos del seu partit. A través del seu perfil d’Instagram, Arrimadas va escriure el següent missatge pels seus seguidors: «Avui he fet la meva primera intervenció des de la tribuna del Congrés dels Diputats. És un honor representar a milions d’espanyols». Si bé és cert que la política ha rebut nombroses felicitacions i paraules d’admiració, el veritable protagonista ha estat el seu vestit.

 

Inés Arrimadas crida l’atenció pel seu estilisme

La del partit taronja ha cridat molt l’atenció a les xarxes pel seu estilisme, després que aquesta pengés al seu perfil una imatge lluint un vestit de punt ajustat. Molts dels seus seguidors l’han interrogat per saber d’on provenia: «Estàs guapíssima. D’on és el vestit?», escrivien alguns usuaris al seu perfil d’Instagram.

 

 

 

 

No obstant això, Inés no ha respost a cap de les preguntes sobre el seu vestuari, encara que ha rebut multitud de peticions per conèixer la botiga d’on prové el vestit. El cert és que amb aquesta peça de roba, la política de Jerez de la Frontera, accentua la seva figura sense renunciar a anar elegant. Ja el passat mes de juny la vam poder veure amb el mateix ‘look’ quan va assistir a la seva primera Junta de Portaveus.

 

En realitat, Inés Arrimadas no ha estat l’única l’estilisme de la qual ha estat analitzat a les xarxes socials. Altres polítics, com ara Santiago Abascal, Pablo Casado o Cayetana Álvarez de Toledo també han estat criticats pels seus etilismes i la forma de vestir. El primer ha destacat per ser el més bronzejat dels assistents al Congrés; el segon per la seva barba i les ulleres; i la tercera pel seu vestit de color vermell sense sostenidor a sota.

 

 

 

 

 

També et pot interessar...

Comentaris
Ton
Que tonta que es aquesta pae!!! Ines arrimadas de merdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Puta Cabrona i Capulla!!!
Clara
Que sigui noticia un vestit ajustat ho diu tot!
Aracelis
Creo que no se debe de permitir porque una señora lleve según que vestido permitir los insultos!!!!
Eva
Em sembla patètic que d'un vestit ajustat en feu noticia, tant si el porta l'Arrimadas com la mare Teresa de Calcuta.... Això no és informar
Anna
No comparteixo la política de Ciutadans, però com a dona hem dóna por la normalitat amb la que es rep una noticia que critica el vestuari d'una dona per ser ajustat... Espero que el/la redactor/a d'aquesta noticia en prengui consciència de que aquí els lectors d'un DIARI volem actualitats objectives i no sensacionalismes indecents que sols es poden comparar amb el nivell de "Mediaset".
Jaume
Realment si d'aixo en feu noticia esteu a abats