Inés Arrimadas amb una imatge del món de fons

Inés Arrimadas viatja fins Andalusia per presentar el seu fill als seus pares

L'estat d'alarma pel coronavirus no ho va permetre abans

La líder de Ciutadans, Inés Arrimadas, es troba en un dels millors moments de la seva vida des del naixement del seu primer fill, l'Álex. Arrimadas segueix gaudint del seu permís de maternitat, i és que ella mateixa va anunciar que es prendria un temps de descans per dedicar-se completament al bebè. 

Fa unes setmanes va ser vista passejant pels carrers de Madrid al costat del seu fill i el seu marit, l'expolític Xavier Cima. Era la primera vegada que es podia veure públicament al nadó. Ara, sembla que la família al complet s'ha desplaçat fins a Jerez de la Frontera  (Andalusia), per tal de presentar el petit als pares de la política. 

Escapada a Jerez de la Frontera

Ha estat precisament Xavier Cima qui ha publicat diverses imatges al seu perfil d'Instagram on s'ha pogut veure que la família es troba en terres andaluses. Fa dos dies va compartir un vídeo en una finca amb alguns cavalls, i ho acompanyava amb la frase: «Visita obligatòria. #Jerez #Jerezdelafrontera».

Fa poques hores, l'expolític ha tornat a compartir una fotografia amb la mateixa ubicació. Aquesta vegada, però, els protagonistes són els peus del seu bebè

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#ALEX

Una publicación compartida de Xavier Cima (@xaviercima) el

És més que probable que els tres passin uns dies amb els pares d'Inés, Rufino Arrimadas i Inés García. Aquests no van poder estar al costat de la seva filla durant el naixement del nen a causa de l'estat d'alarma pel coronavirus i la impossibilitat de viatjar entre comunitats. 

Família de polítics

L'avi matern d'Inés Arrimadas va ser un comunista que va lluitar al costat del bàndol republicà durant la Guerra Civil  espanyola. Pel que fa als seus pares, han viscut sempre entre Andalusia i Catalunya, encara que són procedents d'un petit poble de Salamanca. Abans del seu naixement, la seva família va marxar de Barcelona i va tornar a Jerez, on Rufino va ser conseller de la Unió de Centre Democràtic del 1979 al 1983. Es tracta del primer Ajuntament instaurat després de la caiguda del règim franquista.