Inés Ballester recorda entre llàgrimes Paloma Gómez a 'Amigas y conocidas'

La corresponsal col·laborava al programa de RTVE

Han recordat Paloma al programa | Cedida

Paloma Gómez Borrero va morir divendres després d'una sobtada mort que va consternar el panorama televisiu espanyol. «Ens falta ella, ens falta Paloma», ha començat dient avui Inés Ballester, conductora del programa 'Amigas y conocidas', on col·laborava. Ballester, molt emocionada, ha començat l'espai amb aquestes paraules: «Tenim un nus en la gola. [...] Ha estat un cap de setmana dur. Arreveure, Paloma. Ara estàs en una nova corresponsalia».

A més, han assegurat que les col·laboradores del programa es van prendre una «gran copa» al tanatori per «portar al cel» a Paloma perquè a ella li agradava beure gintonic. «Mai m'havia pres un gintonic en un tanatori i al matí», ha dit Ballester recordant amb afecte el que havia viscut amb les seves companyes el cap de setmana.

La corresponsal va morir divendres passat després de ser ingressada fa dues setmanes amb un greu pronòstic, un càncer de fetge imminent. «Es va acomiadar de tots i va morir 15 minuts després que arribés el seu últim fill des d'Itàlia», ha recordat Isabel San Sebastián.


Comentaris

envia el comentari