Primer pla de Victòria Frederica

L'inesperat detall que uneix la princesa Elionor amb la seva cosina, Victòria Frederica

Tenen més coses en comú del que es podria esperar

La princesa Elionor i la seva cosina, Victòria Frederica, podrien tenir més en comú del que pot semblar a primera vista.

I és que, igual que la filla gran dels reis, Victòria Frederica també se'n va anar a estudiar a l'estranger durant un temps.

Fa mesos que Elionor va marxar a l'UWC Atlantic College, a Gal·les, per a començar una nova etapa a la seva vida, i fins i tot s'especula que podria haver conegut el seu primer amor.

Allà, la noia pot gaudir d'una gran llibertat allunyada del focus mediàtic, però sense descuidar els deures reials en cap moment.

Princesa Elionor en un discurs.
Elionor fent un discurs a la cerimònia dels Premis Princesa d'Astúries | GTRES

Poca gent sap, però, que la filla de la infanta Elena també va estudiar a l'estranger. I és que amb dotze anys posava rumb a Mayfield, una petita ciutat d'Anglaterra.

Allà vivia en un internat només per a noies, i passava diverses temporades en una de les millors escoles d'Europa.

I la veritat és que a Jaime de Marichalar i a la infanta Elena no els sortia gens barat, ja que desemborsaven 35.000 euros l'any. La jove va estudiar allà durant dos anys, i als quinze va decidir tornar a Madrid.

Victòria Frederica
Victòria Frederica és protagonista de les revistes del cor des que va complir la majoria d'edat | GTRES

Quan va acabar els estudis escolar, la neboda del rei Felip es va matricular a Màrqueting i Comunicació al centre privat The College for International Studies (CIS).

No obstant això, mentre que Elionor encara es planteja concedir la seva primera entrevista, sembla que Victòria Frederica a ja li ha passat davant.

A diferència de la seva cosina, que ha de cuidar la seva imatge al màxim, Victòria Frederica ja és tota una estrella a les xarxes socials.

El que tenen en comú Victòria Frederica i la princesa Elionor

Just per això, nombrosos mitjans de comunicació s'han interessat en ella. I la veritat és que la jove tenia moltes ganes de donar-se a conèixer.

«Vull mostrar-me davant la gent perquè em vegin tal com soc, perquè la imatge que es difon de mi no és la de veritat. Tinc les mateixes inquietuds que qualsevol altra noia de la meva edat», apuntava Victòria.

La jove es mostra decidida a trobar el seu lloc al món, i assegura que tenir visibilitat no és una cosa nova per a ella.

«És una situació amb què visc des que vaig néixer», reconeixia. «Tots els valors que tinc són el resultat del que m'han inculcat a casa des de petita. No només a mi, també al meu germà», al·legava.

Felip, Letícia, Elionor i Sofia fa anys
La famosa trobada de Marivent, que es produeix cada any a Mallorca, ha deixat diversos enfrontaments entre Letícia i la família reial | Europa Press

«D'aquí que una de les coses que més valoro a la vida sigui passar temps de qualitat amb la meva família».

A diferència d'Elionor, la filla de la infanta Elena sempre ha estat molt unida als seus avis, als quals considera els seus majors referents.

«Amb l'actitud que han tingut al llarg de la seva vida m'han demostrat que tenen una gran sensibilitat a l'hora d'involucrar-se en causes benèfiques i donar-los veu», sostenia.

«Res m'agradaria més que seguir els seus passos i dur a terme projectes tan rellevants com els que ells han recolzat».

A més, la jove remarcava que el rei Joan Carles és «la meva persona preferida».

▶️ La Infanta Sofía está atenta a los amores de su hermana Leonor

«A nivell personal és un referent, com per a qualsevol persona ho és el seu avi, això és obvi. I el considero el meu segon pare. Però també ha estat important per a molta gent a Espanya. Ho sé perquè se m'acosten per a dir-m'ho».

Lamentablement, però, sembla que fa temps que Victòria i Elionor estan distanciades, ja que s'han vist atrapades al mig dels nombrosos conflictes que hi ha hagut a la família.

Quan eren petites, era molt normal veure la tendra imatge familiar de tots els cosins estiuejant junts. Però, arran de nombrosos escàndols, com el Cas Nóos, i la mala relació entre la reina Letícia i les seves cunyades, a poc a poc la família reial es va anar fragmentant.