Muntatge en primer pla d'Anabel Pantoja amb Omar Sánchez

L'inesperat gest d'Anabel Pantoja amb Omar abans d'anar a 'Supervivientes'

La influencer ha sorprès pel que ha fet amb el seu ex

Anabel Pantoja ha estat confirmada com a concursant de la nova edició de 'Supervivientes'. Així doncs, torna al reality que va abandonar el 2014, i ho fa amb la intenció de donar una imatge molt millor que la que va donar en aquell moment.

L'estrena del concurs és imminent, i la jove ho està preparant tot abans de marxa, el que l'ha portat a fer una cosa inesperada amb Omar Sánchez, el seu marit, de qui es va separar tres mesos després del casament. Li ha demanat ajuda.

Anabel Pantoja i el l'últim detall amb Omar Sánchez

La col·laboradora de 'Sálvame' vol fer millor paper al reality de supervivència que quan hi va concursar fa vuit anys.Per aquest motiu, està cuidant tots els detalls —fins i tot s'ha fet un lífting de pestanyes per a estar més guapa— i s'està preparant a consciència. I qui l'ha ajudat a fer-ho és el seu ex, que l'any passat va participar al programa.

Pel que sembla, li ha donat consells i l'està ajudant a preparar-se per a la prova d'apnea. Això sense oblidar que també li ha ensenyat a empatar hams.

Sí, la jove ha tingut el gest de demanar-li ajuda i ell li ha donat encantat.

Anabel Pantoja i Omar Sánchez caminant pel carrer
Anabel Pantoja i Omar Sánchez han estat enxampats junts | GTRES

Així doncs, aquests dies han tingut un acostament, segons un testimoni que ha donat unes dades molt rellevants. En concret, ha explicat que se'ls ha enxampat mentre eren en una botiga d'esports. I això ha fet saltar les alarmes, ja que potser s'han donat una oportunitat com a parella.

▶️ Preocupación por Isabel Pantoja tras tomar una drástica decisión que cambiará su vida

La persona que ha donat aquesta informació a 'Sálvame' ha dit que «estaven tots dos junts, exactament com la meva parella i jo. Eren una parella, no amics».

I ha explicat: «Hi va haver un moment que fins i tot s'han donat la mà. Estaven contents».

El rumor sobre una possible reconciliació entre Anabel i Omar ja ha començat a circular. I s'ha incrementat quan ha sortit a la llum el missatge que ell li ha enviat a ella quan s'ha assabentat que era concursant de 'Supervivientes'. El canari li ha dit: «L'any passat em va tocar a mi, i va ser una experiència única i inoblidable».

«Aquest és el teu any i confio en la força i les ganes que tens. Endavant».

Caldrà esperar que algun dels dos es pronuciï sobre això.

La possible història d'amor d'Anabel Pantoja amb un altre famós

La neboda d'Isabel Pantoja ara ha de fer front als rumors d'acostament amb el seu ex, però també als d'un afer amb un altre famós. Ni més ni menys que amb Isaac Torres, l'exnòvio de Lucía Sánchez, que ara està esperant un fill amb ella.

Les alarmes han saltat quan al programa 'Baila conmigo', Mayka li ha preguntat si ha tingut alguna cosa amb la col·laboradora. I la resposta del noi ha sorprès, perquè s'ha posat a riure i ha volgut saber com se n'havia assabentat. Això sí, després, a plató, ho ha negat.

Isaac Torres a 'Baila conmigo'
Han saltat les alarmes sobre un possible afer entre Anabal Pantoja i Isaac Torres | Mediaset

És més, Gema López ha reconegut que ha preguntat a Anabel sobre això i que aquesta ha desmentit qualsevol acostament amb el català. Ha dit: «Pel que m'ha explicat a mi, l'Isaac i ella es van trobar fa molt de temps en una gasolinera. I ella, que aleshores estava amb l'Omar, se li va acostar per a demanar-li una foto perquè l'havia seguit a 'La isla de las tentaciones'».

«Des de llavors tenen comunicació per les xarxes i, a més, ell s'ha interessat per l'estat de salut dels pares d'Anabel. I arran de tot això es va generar el rumor».