Fotomuntatge de Gerard Piqué i Clara Chia junts.

L'inesperat lloc on Gerard Piqué va conèixer Clara Chia, la seva nova parella

Riqui Puig va jugar un paper fonamental

Aquest cap de setmana, la relació entre Gerard Piqué i Clara Chia, una estudiant barcelonina de 23 anys, es feia oficial després que sortissin a la llum unes fotos de tots dos abraçats. Van ser enxampats amb una actitud molt afectuosa divendres passat pel públic que assistia al concert de Dani Martín al Summerfest Cerdanya.

D'aquesta forma, quedava més que demostrat que tots els rumors sobre que el futbolista català podria tenir una nova parella eren certs. I pel que sembla que aquesta relació només acaba de començar.

Fotomuntatge de Gerard Piqué i la seva nova xicota Clara.
Gerard Piqué i Clara Chia: una nova història d'amor. | CatalunyaDiari


El 4 de juny passat, Shakira feia arribar als mitjans del país un comunicat on informava de la seva separació del defensa. La cantant colombiana deixava clar d'aquesta manera que ja no estaven junts, després dels rumors que havien circulat durant dies a les xarxes sobre una possible ruptura.

Ara, les dates han posat contra les cordes Gerard Piqué, ja que sembla que la història d'amor més mediàtica d'aquest estiu podria haver començat molt abans del que pensàvem. I és que, segons assegura el portal Vanitatis, basant-se en fonts properes al blaugrana, el jugador del Barça «hauria girat full fins i tot abans de la separació».

El paper fonamental de Riqui Puig

Després que el mitjà britànic The Sun revelés que Clara estaria treballant actualment a l'empresa del futbolista, Kosmos, s'ha sabut que tots dos s'havien conegut abans. I qui els va presentar va ser Riqui Puig, company d'equip i amic íntim de Gerard Piqué.

«Clara era cambrera en una de les discoteques on Piqué anava de festa amb Riqui Puig i altres companys d'equip. Va ser amor a primera vista», explica una persona propera a la parella. Un fet que tindria molta relació amb l'augment de les sortides nocturnes del blaugrana.

De fet, expliquen que Clara forma part del grup d'amics de Riqui, la seva germana Carlota i la seva xicota Gemma Iglesias. «Una de les raons per les quals sortien a aquest local era perquè Clara se sentís més acompanyada, a més dels avantatges que els suposava tenir-la darrere de la barra».

«Ells els van presentar, fins i tot a vegades anaven a altres locals d'oci. Com que Riqui sortia amb Piqué i Clara amb les seves amigues, no era estrany», revelen. I així és com tots dos s'anaven veient de forma constant als reservats d'algunes discoteques de Barcelona, on disposaven de privacitat.

Tanmateix, pel que sembla, ara han decidit deixar d'amagar-se, segons asseguren els veïns de la Cerdanya, i han apostat per fer vida normal i demostrar-se públicament el seu amor, com hem pogut observar en aquestes fotografies del cap de setmana passat.