Muntatge de Rocío Flores amb la seva parella.

L'inesperat suport a Rocío Flores després de la seva separació

Rocío Flores no està sola després de la seva ruptura amb Manuel Bedmar

Rocío Flores ha trencat la seva relació amb Manuel Bedmar, després de sis anys d'amor. La notícia, que ella no ha confirmat, però sí el seu entorn més directe, arriba després d'uns mesos realment complicats per a la filla d'Antonio David. Així, a la distància insalvable amb la seva mare, cal sumar-hi les polèmiques familiars i la separació del seu pare.

Rocío ha anat superant els obstacles com ha pogut, entre Sevilla, on viuen els seus germans amb Olga Moreno, Madrid, on treballa i Màlaga. Allà vivia amb el seu xicot Manuel, en un pis que havien estrenat fa poc i que havia de ser la llar on creixerien els seus fills.

Rocío Flores al carrer amb mascareta.
Rocío Flores sempre és notícia | EuropaPress

Però, sembla que Rocío ha decidit dinamitar aquesta relació que ha estat el seu refugi emocional davant de tanta tempesta. Manuel és un noi discret, allunyat del focus mediàtic i al·lèrgic a les polèmiques. Per això, Rocío Flores trobava al seu costat el recés de pau que necessitava davant tant de soroll familiar i mediàtic.

Les causes de la separació de Rocío i Manuel

Segons apunta des de l'entorn de la parella, no hi hauria terceres persones en la decisió de trencar la seva relació. El motiu principal seria el canvi de vida que ha experimentat Rocío durant aquests darrers temps. Un canvi, en tots els sentits.

Físicament, Rocío sortia de 'Supervivientes' amb 20 quilos menys i a partir d'aquí iniciava un radical procés de transformació. Així, a cop de tractaments estètics i de bisturí, Rocío es convertia en tota una 'influencer' que cuida al mil·límetre la seva línia i la seva estètica.

Manuel ha continuat sent el noi senzill i tranquil que sempre ha estat. Com a molt, li hem vist fer-se algun tractament dental o de celles, que li regalaven gràcies a la publicitat que la seva xicota en feia.

Per la seva banda, Rocío passa cada cop més temps a Madrid, on treballa a la televisió i també es mou per saraus diversos en qualitat d''influencer'. Els seus compromisos professionals són cada cop més nombrosos, cosa que l'obliga a passar molts dies a la capital, allunyada de la seva terra natal.

En canvi, Manuel Bedmar ha continuat amb la seva vida a Màlaga, com a entrenador de futbol i sense gaires canvis en la seva existència.

Tot i que la filla d'Antonio David es queixa de la pressió mediàtica, ja és una habitual del medi i ho és a consciència. Va debutar a 'GH Vip' i després de 'Supervivientes' ja ha sabut fer tot un negoci de la seva presència televisiva.

A Ro Flores ser famosa i coneguda li agrada, a més li serveix per potenciar la seva carrera com a 'influencer'. No obstant això, Manuel és al·lèrgic a la popularitat i no li va per res tot aquest món. Així doncs, queda molt clar que no busquen el mateix a la vida.

Un suport per a Rocío Flores d'una altra famosa televisiva

Us sona la història de Rocío Flores? Fa molt poc, l'hem viscuda amb una altra famosa televisiva que també ha passat pel mateix. És fàcil pensar que entengui a la perfecció Rocío i a més, moltes de les frases que ha pronunciat serviran com a suport a la germana de David.

Es tracta d'Anabel Pantoja. La cosina de Kiko Rivera i Ro han coincidit en algun esdeveniment, per la qual cosa es coneixen i és probable que hagin intercanviat impressions. I és que precisament ara a Anabel li ha passat el mateix que a Rocío.

Muntatge fotogràfic d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez.
Anabel Pantoja i Omar Sánchez han viscut la mateixa situació que Rocío Flores i Manuel Bedmar| CatalunyaDiari

Va trobar un noi tranquil i assossegat, Omar Sánchez, que li donava pau en els moments familiars més crítics. Després d'una etapa d'amor incondicional i allunyat dels mitjans, les vides d'Anabel i Rocío han patit canvis importants.

Totes dues han vist com les seves xarxes socials creixien exponencialment, començant a tenir feina d''influencers' i s'han incorporat com a col·laboradores a la televisió.

Així, s'han convertit en el centre de la polèmica i cada cop més s'han anat allunyant de les seves parelles arran de noves amistats, nous contactes, un nou món, etc. D'altra banda, Manuel i Omar s'han quedat a la seva terra, esperant que les seves dones tornessin a casa.

Però les dues 'influencers', finalment, han decidit volar soles, fent gala de la seva legítima ambició pel triomf. Per tant, així les coses, veurem com els va o si es farten ben aviat i recapaciten.

Per si no n'hi hagués prou, totes dues pensaven ja a ampliar la família amb les seves parelles. Un fet que ara han descartat en veure les possibilitats i la llibertat que encara els ofereix el món sense ser mares.

D'una banda, Anabel es va casar i es va separar, i de l'altra, Rocío ja vivia com si estigués casada amb Manuel i també s'ha separat. Dues vides paral·leles que ara més que mai, el destí les uneix i els obre les portes perquè es facin amigues i puguin plorar les penes juntes.