La infanta Cristina torna a rebre ajuda psicològica

Fonts properes al seu entorn han deixat entreveure que tant ella com els seus fills continuaran a Suïssa

La infanta Cristina, saliendo de su domicilio tras la sentencia a Urdangarín
La infanta Cristina, sortint del seu domicili després de la condemna a Urdangarin | Diario de España

Està previst que demà mateix Iñaki Urdangarin entri a la presó, ja que acaba el termini de cinc dies que li va donar l'Audiència de Palma. A partir d'aquest moment la vida de la infanta Cristina canviarà per sempre. Totes les mirades estan fixades ara en la germana del rei Felip VI, que s'enfronta al final d'un llarg procés judicial de vuit anys.

En aquest sentit, cal dir que la Casa Reial no s'ha pronunciat sobre la sentència del cunyat del rei, i per tant molt poca gent coneix quins seran els propers moviments de la infanta que la no forma part de la Família Reial. No obstant això, fonts properes han revelat que es quedarà a Ginebra amb els seus fills. «No es planteja un trasllat a un altre país, i és que allà estan adaptats i feliços», asseguren aquestes fonts a 'El Mundo', afegint que la infanta visitarà al seu marit la setmana vinent. 

Ajuda psicològica

Les mateixes fonts revelen també que el matrimoni ha necessitat ajuda psicològica per no caure en la depressió. En concret, Iñaki i Cristina «han tingut moments de tristesa i ràbia pels quals han rebut assessorament psicològic». L'any 2012, quan Urdangarin va ser investigat i planejaven el trasllat a Ginebra, la infanta Cristina va sol·licitar l'ajuda d'un psicòleg, que ha mantingut fins avui dia. 

Imatge de la infanta Cristina e Iñaki.
Imatge de la infanta Cristina i Iñaki | Gtres

Ara com ara, es descarta la possibilitat que la filla de Joan Carles marxi a Lisboa. Tot indica que seguirà a Ginebra, on es va instal·lar amb el seu marit i els seus fills l'any 2013. Aquesta decisió seria per afavorir l'estabilitat emocional dels joves i la continuïtat dels seus estudis als respectius instituts. També està previst que escullin universitat a Suïssa.

Full de ruta

«Està decidida», revela aquesta font. «El seu pla és intentar que coincideixin els viatges a la seu de la Fundació La Caixa amb les visites a la presó, i és que ella viatja regularment a Espanya per motius laborals». Una data important serà el novembre de 2019, quan el seu marit hagi complert un quart de la condemna. «Aquesta data és la primera barrera psicològica que haurà de passar, després improvisarà els plans sobre la marxa», declara la font propera.
 

La familia de la infanta Cristina
La família de la infanta Cristina | Gtres  

No obstant això, no vol posar en un compromís als seus fills. La dona d'Urdangarin vol evitar una imatge polèmica o una exposició mediàtica, i per aquest motiu els joves no aniran a la presó a veure el seu pare.


Comentaris

envia el comentari