La infanta Cristina podria haver-se allotjat a casa d'uns amics quan va visitar Urdangarin

Rita Allendasalazar i el seu marit - el comte de Ventosa - la podrien haver acollit

La infanta Cristina junto a Urdangarin
La infanta Cristina amb Urdangarin | Cedida

Fa pocs dies podíem saber que la infanta Cristina ja havia acudit a visitar Urdangarín a la presó de Brieva, on compleix condemna pel cas 'Nóos' des del passat 18 de juny. Tot i això, no hi ha ni una sola imatge de la infanta ni dintre del recinte de la presó ni en les seves immediacions, la germana del rei Felip no va ser vista.

Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina van passar uns 40 minuts junts, tot i que va ser en un horari fora del previst. El moment, però, va passar prou inadvertit, de la mateixa forma que la infanta. Eren molts els mitjans de comunicació que es trobaven a les portes de la presó per intentar aconseguir alguna imatge de Cristina o d'Urdangarin i que això no s'hagi aconseguit ha creat un gran misteri en referència a la forma com la infanta va aconseguir entrar a la presó sense ser vista.

L'explicació de tot podria trobar-se en el fet que la infanta ha comptat amb l'ajuda d'alguns amics. Segons informació de 'El Español', la filla del rei emèrit Joan Carles es va allotjar a la finca de Rita Allendasalazar i José María Álvarez de Toledo, uns amics que tenen una casa molt propera a la presó de Brieva.

De fet, per Urdangarin, la qüestió de l'allotjament de la infanta quan anés a visitar-lo a presó va ser un condicionant important a l'hora d'escollir centre penitenciari. Tant és així que en un primer moment es va plantejar la possibilitat d'ingressar en una presó de Madrid, d'aquesta forma la seva dona es podria allotjar a la Zarzuela quan anés a visitar-lo, tot i que finalment no va ser així.

Luxe i comoditat molt a prop de Brieva

Així doncs, finalment Urdangarin es va decantar per la presó de Brieva i així la infanta es pot quedar a la finca dels seus amics que «compleix els requisits indispensables per a la germana del rei» i que, a més, té «tot el necessari perquè els mals moments de la infanta siguin més suportables».

Centro Penitenciario de Brieva
Centre Penitenciari de Brieva | Cedida

 

La finca compta amb un terreny de 123 hectàrees amb tot tipus de luxes: té piscina, pista de tenis, patis i jardins, un lloc ideal. A més, cal destacar també que està situada a una mitja hora de Brieva, entre les localitats de Muñopedro i Labajos, a Segovia.

La casa és propietat d'uns bons amics del matrimoni, vinculats també amb la Casa Reial. Rita Allendasalazar és filla de José María Allendasalazar, comte de Montefuerte i Alpont i marquès de Santa Cristina i Casariego, va ser, a més, cap de protocol a Zarzuela i la mà dreta de Joan Carles I.

Rita, una gran amiga de la infanta Elena

La relació de la dona amb les infantes és molt bona, de fet, es tracta d'una de les millors amigues d'Elena, d'elles se sap que han estat l'una per l'altra en els seus pitjors moments, i en moltes ocasions se les veu juntes per Madrid.

De fet, va ser precisament la infanta Elena qui més va fer costat a Rita quan aquesta va patir càncer i també quan va ser desheretada per la seva mare. A l'inrevés també va ser igual, quan la infanta Elena va passar per mals moments quan es va divorciar de Jaime de Marichalar.

La infanta Elena con Rita Allendesalazar en la Feria del Libro de Madrid de 2017
La infanta Elena amb Rita Allendesalazar a la Fira del Llibre de Madrid de 2017| Cedida

 

Ara, a qui estaria ajudant seria a la infanta Cristina, qui encara viu a Suïssa tot i que el seu marit es troba a una presó espanyola, tot per no trencar la rutina dels seus fills. La casa del matrimoni s'ha convertit en el refugi perfecte per la germana del rei Felip quan va a visitar Urdangarin a presó.


Comentaris

envia el comentari