La infanta Cristina podria fer el salt al cinema gràcies a 'La Pieza 25', un llibre basat en el cas Nóos

La novel·la ‘La Pieza 25’, de Pilar Urbano, està sent un èxit sense precedents i les productores audiovisuals tenen la voluntat de fer-ne una pel·lícula o una sèrie

La infanta Cristina en Suiza después de conocerse la sentencia de Urdangarín
La infanta Cristina, a Suïssa, just després de saber la condemna a Urdangarin | CatalunyaDiari.cat

La Casa Reial podria estrenar pel·lícula. L'empresonament d'Iñaki Urdangarin com a tancament del 'Cas Noos' està repercutint directament amb el brutal èxit que està tenint la novel·la de Pilar Urbano, ‘La Pieza 25: Operación Salvar a la Infanta’. Es tracta, doncs, d'una novel·la escrita per una de les grans expertes en tots els afers relacionats amb la família reial. 

«És una història real i de la reialesa molt potent, amb ambicions, amor, tensions, ruptures, estratègies fosques, les diverses pugnes… Una història de gran abast públic i que ha transcendit les fronteres de l'interès espanyol», ha comentat Urbano sobre un llibre que arribarà «d'aquí a poc temps» a les pantalles de tot el país, segons ha tret a la llum 'Lecturas'. De moment, doncs, ja hi ha diverses productores interessades amb una hipotètica sèrie de televisió.

Tot plegat, però, no s'atura aquí, ja que la història basada amb la família reial no es descarta que pugui arribar a les sales de cinema de tot el país

La infanta Cristina junto a su marido Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin i la infanta Cristina | CatalunyaDiarii.cat

Una sèrie o una pel·lícula

«Em truquen constantment de tot arreu per parlar d'aquest tema. Ni t'ho imagines», comença relatant Urbano sobre la seva novel·la d'èxit mentre afegeix: «Em truquen de tota Hispanoamèrica, Alemanya, França, Bèlgica, Liechtenstein, França… I, per descomptat, dels Estats Units». 

En ser preguntada per aquest argument que enganxa a tanta gent, Urbano ha explicat: «És un thriller policial amb una gran trama familiar i judicial, amb elements d'evasió de diner negre, gelosia, infidelitats, a part de l'aparició d'una bella dama com Corinna que forma un triangle de negocis al costat d'un rei i el seu gendre». 


 

La escritora Pilar Urbano en la presentación de su libro 'La Pieza 25'
Pilar Urbano amb el seu llibre 'La Pieza 25' | CatalunyaDiari.cat

«Per Urdangarin no fa falta un gran actor, només que sigui guapo»

Ha estat la sonada revelació de l'escriptora de 'La Pieza 25'. En ser preguntada per quins actors escolliria per dur a terme la producció, aquesta ha al·legat que «a mi ni em correspon dur a terme el càsting, perquè no entenc ni d'actors, ni d'actrius», tot i que sí que s'ha mullat en el paper d'Iñaki Urdangarin: «No fa falta un gran actor, amb què sigui guapo és suficient. Iñaki Urdangarin és alt, mesura dos metres, era un home atlètic que va anar empitjorant».

Finalment, Urbano ha demanat al cinema que en respecti la seva peça «amb delicadesa, realisme i respecte». Per Urbano, l'actriu Emma Suárez seria una «bona» Cristina de Borbó. 
 


Comentaris

envia el comentari