ÚLTIMA HORA

📈 Salvador Illa guanyaria les eleccions a Catalunya segons l'última enquesta

L'infanta Cristina dina amb els reis emèrits a la Zarzuela

La germana de Felip VI ha tornat a trepitjar el palau reial per celebrar l'aniversari de la seva neboda Victòria Frederica

Imatge d'arxiu de l'infanta Cristina
Imatge d'arxiu de l'infanta Cristina | CatalunyaDiari.cat

 

Aquest passat diumenge, la infanta Cristina va tornar a trepitjar, encara que molt discretament, el palau de la Zarzuela per a celebrar el 18è aniversari de la seva neboda Victòria Frederica. A la festa van acudir a més de Cristina, els reis emèrits Joan Carles i Sofia, la seva altra filla i mare de Victòria Frederica, l'infanta Helena i alguns dels cosins de la jove.   

Victòria Frederica celebra la majoria d'edat en família

La germana de Froilà va complir 18 anys aquest diumenge i ho va celebrar amb la seva família materna. En el dinar que van fer a la Zarzuela, hi van anar a més de la seva mare i el seu germà, els seus avis, el rei Joan Carles i la Reina Sofia. El que no esperava ningú, era la presència de la seva tieta, la infanta Cristina, que va estar acompanyada per Joan Valentí, el seu fill gran. 

D'ençà que el rei Felip VI va apartar a la seva germana i el seu cunyat Iñaki Urdangarín de la vida pública de la Casa Reial pel 'Cas Noós', cap membre de la familia Urdangarín-Borbó havia estat en el palau de la Zarzuela. Feia temps que Cristina i el seu fill no es reunien amb la resta de la família reial al palau, encara que sí que és habitual que viatgin algun cop des de Suïssa a Espanya, i sobretot ara que Iñaki és a la presó. 

Imatge de la família Urdangarín amb els reis emèrits en la Zarzuela
Imatge de la família Urdangarín-Borbó amb els reis emèrits en la Zarzuela | Vanity Fair

 

Cristina manté els seus privilegis com infanta 

Tot i que la relació amb el seu germà Felip no passa pel seu millor moment, la infanta Cristina i la seva família encara mantenen uns certs privilegis per ser membres de la Casa Reial. Així, cada cop que venen a Espanya, tenen un equip d'escoltes que vetlla per la seva seguretat i per la seva intimitat. 

En els pròxims mesos és molt probable que la tasca d'aquests escoltes es multipliqui, ja que Cristina ha començat a visitar el seu marit a la presó de Brieva, a la província d'Àvila. La infanta utilitza la seva escolta per no ser captada per les càmeres en els 'vis a vis' amb Iñaki Urdangarín però sembla que també en altres actes més especials, com la festa d'aniversari de la seva neboda.  


Comentaris

envia el comentari