La infanta Cristina, enfonsada en conèixer la sentència a Urdangarin

La dona del duc de Palma s'ha deixat veure després de fer-se pública la sentència al seu marit

La infanta Cristina en Suiza después de conocerse la sentencia de Urdangarín
La infanta Cristina, a Suïssa, després que hagi sortit a la llum la sentència  | CatalunyaDiari.cat

Només una hora després de la sentència a Iñaki Urdangarin, la infanta Cristina s'ha deixat veure pels carrers de Ginebra. Intentant mantenir el tipus, la monarca ha estat caçada per la capital suïssa després de rebre una notícia que converteix el seu marit en el primer membre de la família reial condemnat a presó. Cristina, en aquest sentit, ha estat abordada pels 'paparazzi' quan sortia del seu domicili a Ginebra, hores després de fer-se pública la sentència. 

La sentència, així mateix, ha arribat en el pitjor moment possible. I és que Cristina celebra demà el seu aniversari —fa 53 anys— i ho haurà de fer completament sola a Ginebra, sabent que el seu marit serà condemnat a cinc anys i deu mesos de presó. 

La infanta Cristina, destrossada 

Amb el tipus seriós i mirant de reüll amb un somriure d'allò més forçat, la germana del rei Felip VI s'ha mostrat visiblement afectada per l'afer i la seva preocupació s'ha fet molt palesa.

La infanta Cristina, saliendo de su domicilio tras la sentencia a Urdangarín
La infanta Cristina, en sortir del seu domicili | CatalunyaDiari.cat

 

Ha estat per això mateix, doncs, que aquesta ha intentat defugir els periodistes que esperaven a la porta de casa seva, accedint ràpidament al seu vehicle. El cert, però, és que les imatges parlen per si soles i deixen entreveure que la preocupació per l'imminent ingrés a presó d'Urdangarin passa factura a la casa reial. 

La responsabilitat a la infanta Cristina, reduïda

La Sala penal del Tribunal Suprem ha confirmat també la responsabilitat a títol lucratiu de la Infanta Cristina pel cas Nóos. Tot i això, el tribunal ha valorat la reducció de la pena a la germana del rei i per això n'ha reduït la xifra de 265.088 euros fixada inicialment per l'Audiència de Palma, fins als 136.950 euros.

 

N'eliminen, així mateix, la seva responsabilitat civil dels delictes contra la Hisenda Pública.

 


Comentaris

envia el comentari