ÚLTIMA HORA

➡ El TSJC manté provisionalment la convocatòria d'eleccions a Catalunya per al 14-F

La infanta Cristina ha escollit Vueling per viatjar a Espanya

La germana de Felip VI acaba d'aterrar, amb els seus fills Miguel i Irene, per celebrar l'aniversari de la reina Sofia

La infanta Cristina aterriza en España para celebrar el 80 cumpleaños de la reina Sofía
La infanta Cristina ha aterrat a Barcelona pel 80 aniversari de la reina Sofia | CatalunyaDiari.cat

La reina Sofia celebrarà el seu 80 aniversari el pròxim 2 de novembre i sembla que estarà acompanyada de bona part de la seva família. L'última en confirmar la seva assistència a la festa ha estat la infanta Cristina.  

Després d'assistir a la festa del 18 aniversari de la seva neboda Victòria Frederica, aquest cop la germana de Felip VI tenia tantes ganes de participar en la celebració que ha avançat uns quants dies la seva arribada a Espanya.  Aquest dimarts 23 d'octubre aterrava a l'aeroport del Prat. El que ha sorprès tothom és la companyia que ha escollit per volar en aquesta ocasió. 

Acompanyada dels seus fills petits, Miguel i Irene, a més de per un guardaespatlles, va agafar un avió de l'aerolínia 'low-cost' Vueling. Per un cop, la infanta va renunciar a certa comoditat i va pagar un bitllet més barat de l'habitual.  

Vueling l'aerolínia escollida per la infanta

El fet que hagi triat una companyia de baix cost com Vueling ha estat molt més comentat que el mateix viatge. Hi ha qui és pregunta si aquesta no ha estat un estratagema perquè no es parli d'ella durant els seus dies a la capital espanyola. 

Imagen de archivo de un avión de Vueling
Cristina i els seus dos fills Miguel i Irene han viatjat en uns seients 'priority' de Vueling | Vueling

 

Tot i l'estalvi que li ha suposat volar en l'aerolínia catalana, l'esposa d'Iñaki Urdangarin ha comprat els bitllets en la millor de les opcions que aquesta ofereix. Tan ella com els seus fills i el personal de seguretat van ocupar uns seients 'priority'.

Els seus dos fills grans no l'han acompanyat 

Miguel i Irene han pogut viatjar amb la seva mare perquè durant aquesta setmana, del 22 al 26 d'octubre, tenen vacances en les seves escoles suïsses. Els que no han pogut acompanyar a Cristina de Borbó, són Juan i Pablo. 

Pablo Urdangarin es troba ara mateix a Alemanya, on a més de continuar amb els seus estudis, ha iniciat una carrera en l'handbol professional, seguint les passes del seu pare. El que no se sap, en canvi, és el motiu pel qual el fill gran de la infanta Cristina, Juan, no anirà a la festa d'aniversari de la seva àvia. 

Aquest esdeveniment serà sens dubte un dels actes més esperats dels pròxims dies. La premsa està expectant perquè arribi el dia i poder veure i es produeix un posat familiar, sobretot coneixent la tensa relació que hi ha entre la infanta Cristina i la reina Letícia. 


Comentaris

envia el comentari