IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La infanta Cristina, greument malalta segons una revista portuguesa

La infanta viu un dels pitjors moments de la seva vida

Infanta Cristina en una imagen de archivo,
Imatge d'arxiu de la infanta Cristina. | Cedida

D'ençà que va esclatar el cas Nóos, el qual va apartar-la de la seva família i de la Casa Reial, la infanta Cristina està vivint un dels pitjors moments de la seva vida. Apartada del focus mediàtic, la infanta viu a Suïssa al costat dels seus fills i del seu marit, Iñaki Urdangarín —que avui ha fet 50 anys—, on esperen la sentència del jutge, la qual canviarà les seves vides per sempre. 

Una revista portuguesa ha fet saltar les alarmes

A més dels problemes judicials que té l'exduquesa de Palma, ara se l'hi suma un de nou. Segons ha publicat, en exclusiva, la revista portuguesa 'VIP', la infanta Cristina estaria greument malalta, un fet que ha sorprès a tothom, ja que mai s'havia parlat d'un tema semblant sobre els algun membre de la Casa Reial. El mateix mitjà assegura que «cada dia està pitjor». 

Las infantas Elena y Cristina y el rey Felipe VI
Les infantes Elena i Cristina amb el rei Felip VI. | Cedida

 

Absent en l'aniversari de Joan Carles I

Tanmateix, i segons el citat mitjà, els problemes de salut de la infanta haurien sigut el motiu pel qual no va tornar a Espanya per l'aniversari del seu pare. «El moment era especial i de festa, però va estar marcat per una absència destacada. Joan Carles I va celebrar els seus 80 anys en una cerimònia privada, que es va realitzar al Palau de la Zarzuela. El rei emèrit va asseure's amb la seva família més pròxima i alguns parents, però sense la infanta», recorda el mitjà portuguès. 

Podria tractar-se d'una depressió

La periodista especialitzada en temes relacionats amb la Casa Reial, Pilar Eyre, ha fet difusió d'aquest article a través del seu compte de Twitter. La periodista va declarar a 'El Nacional' que «es parla d'una depressió, res més. Cristina té un caràcter molt fort, té molta fe i és molt religiosa. Està molt enamorada del seu marit i adora els seus fills». 

Els motius de la possible depressió

Així doncs, i tal com comenta Pilar Eyre, aquests podrien ser els motius de la seva presumpta depressió. Estar aïllada a Suïssa, la persecució mediàtica i la possibilitat que Urdangarín pugui anar a la presó podrien haver provocat en la infanta aquesta malaltia. Malgrat tot, l'advocat de la infanta Cristina ja ha desmentit aquestes informacions.  


Comentaris

envia el comentari