IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La complicada quarantena de Cristina: No sap res de la persona que estima

Tot sembla indicar que la infanta Cristina i Iñaki Urdangarín trigaran molts mesos a veure's

La infanta Cristina de Borbó pels carrers de Ginebra (20-06-18)
Fa un mes i mig que la infanta i Urdangarin no poden veure's | GTRES

Igual que la resta dels espanyols, la infanta Cristina també es troba confinada fins que la pandèmia es controli al país. Això, sumat al fet que el seu marit segueix complint pena de presó durant aquestes setmanes, fa que sigui impossible per la parella poder veure's. 

Iñaki Urdangarín, com tots els presos, porta sense rebre ni una sola notícia de la seva família des que es va decretar l'Estat d'Alarma. Mentre ell viu aquesta pandèmia enmig de la incertesa i la solitud, la seva dona coordina els programes de l'Aga Khan Foundation i l'Aga Khan Trust, els principals punts de suport d'una empresa creada pel príncep ismaelita.

La infanta Cristina ha trobat refugi en aquesta organització. Entre les iniciatives més innovadores de l'empresa es troba una aplicació mòbil que «permet als seus usuaris fer auto enquestes a casa a més de tenir més informació sobre les mesures per prevenir el Covid-19».

La fundació que coordina la infanta Cristina de Borbó té com a objectiu principal aconseguir que la gent pugui fer una vida més 'normal' a casa seva i que els pacients dels hospitals puguin estar correctament atesos.

Suport als més necessitats

L'organització també reparteix menjar entre els més necessitats i material sanitari entre aquells que ho requereixen en països en risc d'exclusió com el Pakistan o Síria, i fins i tot assegura que els nens tinguin educació a l'Afganistan.

La infanta Cristina, molt compromesa amb la causa, sol viatjar a aquests països amb bastant freqüència. De fet hi ha qui assegura que la filla del rei emèrit resideix a Ginebra per dedicar-se plenament a Aga Khan Development. A causa del Covid-19, la germana del rei Felip teletreballa des de casa amb els seus fills, als quals els han cancel·lat el col·legi.

Mentre la monarca es manté activa per ajudar a l'organització, Urdangarín continua sol i aïllat a Espanya a l'espera de poder gaudir dels seus permisos i poder rebre visites. Si a això li unim el fet que probablement el trànsit aeri tardarà a restablir-se, tot sembla indicar que la infanta Cristina i Iñaki Urdangarín trigaran molts mesos en veure.


Comentaris

envia el comentari