Primer pla de la infanta Cristina amb posat seriós

La infanta Cristina s'acaba d'operar la cara: la foto del seu nou rostre

La infanta Cristina sorprèn amb un aspecte diferent

La infanta Cristina s'ha convertit en notícia en desvelar-se la intervenció estètica a la qual s'ha sotmès. Una intervenció que ha modificat de manera molt cridanera el seu rostre i amb què demostra que viu preocupada per la seva imatge.

Ara que està oficialment separada d'Iñaki Urdangarin, sembla que la infanta està disposada a mirar només per ella mateixa. Per això la seva decisió de millorar el seu aspecte ha ocupat portades de diversos mitjans de comunicació. I és que la germana de Felip VI ha dit adeu a un dels seus trets més característics.

Imatge de la infanta Cristina amb el seu nou rostre després de l'operació
La infanta Cristina es treu la berruga del nas | Europa Press

La infanta Cristina s'opera la cara

Sembla que la infanta Cristina finalment s'ha recuperat de la ruptura del seu matrimoni amb l'exduc de Palma. Fa poc més de set mesos que es va captar Urdangarin de la mà d'una dona que no era la seva. Es tractava d'Ainhoa Armentia, la nova il·lusió amb què l'exjugador d'handbol sorprenia tothom.

Setmanes després de l'enrenou mediàtic que va causar la notícia, els advocats de Cristina i Iñaki van emetre un comunicat on anunciaven la fi del matrimoni després de 25 anys junts. La infanta va patir l'abandonament mentre el seu exmarit ja refeia la seva vida amb la seva companya de feina.

Junts practicaven ioga i gaudien de les seves aficions en comú. Per la seva banda, la filla de Joan Carles es deixava veure abatuda i visiblement afectada per la separació. Una situació que ara sembla que ha deixat enrere a jutjar per la seva última aparició pública.

Tal com va publicar la revista Semana fa mesos, la infanta ha recuperat el somriure i les ganes de relacionar-se. Se l'ha vist gaudint dels seus amics i algunes personalitats com l'actor Antonio Resines i la dona d'aquest.

Però el que més crida l'atenció de la seva reaparició ha estat el canvi d'imatge que ha lluït. I és que Lecturas ha publicat a la seva portada la intervenció a la qual s'ha sotmès i que és més que evident. Sí, perquè Cristina de Borbó ha eliminat de la seva cara la característica berruga que durant anys lluïa, concretament, al costat del nas.

La infanta Cristina i el seu evident canvi físic

No només la infanta Cristina ha decidit passar per quiròfan per eliminar aquesta antiestètica berruga de la cara, sinó que, a més a més, aquest mitjà ressalta la nova figura que ara llueix. Una figura molt més esvelta i treballada, fruit de la seva nova afició pel gimnàs.

La germana de Felip VI fa mesos que va decidir que, als 57 anys, va sent hora de dedicar-se una estona a cultivar el seu físic. És per això que es va apuntar al gimnàs on acudeix tres dies a la setmana.

Primer pla de la infanta Cristina
La infanta Cristina va patir molt després de la ruptura del seu matrimoni | Europa Press

D'aquesta manera, no només Iñaki gaudeix de l'esport sinó que també s'ha sumat a la moda de preocupar-se pel seu benestar. Així mateix, sembla que Cristina ha rejovenit després de deixar enrere els dies grisos i tristos pels quals va passar a principis d'any.

Poc després de conèixer-se la notícia de la seva separació, va decidir anar a la seva perruqueria de confiança per desfer-se de la cabellera. Un primer pas que deixava entreveure com estava de disposada a tallar amb tot el que tingués a veure amb el seu passat.

Infanta Cristina somrient
La infanta Cristina recupera el somriure i en canvia el seu físic | GTRES

Ara, Cristina tornava a sorprendre amb la seva nova cara durant la seva aparició a l'esdeveniment que va tenir lloc al CosmoCaixa de Barcelona. Una cara molt més neta i relaxada on ja no hi ha lloc per a les ulleres ni per al cansament de tantes nits en vela.

▶️ Leonor enmudece con las fotos de Juan Carlos I que confirman el engaño